This version of the page http://zno-kharkiv.org.ua/dodatkova-sesiia-zno-2021 (80.91.164.59) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-13. The original page over time could change.
Зовнішнє незалежне оцінювання ХРЦОЯО
Детальний огляд інформації


Додаткова сесія ЗНО-2021


На нашому сайті розділ “ЗНО/ДПА” підрозділ “Додаткова сесія” оприлюднено інформацію щодо подання документів для участі у ЗНО з певного(их) предмета(ів) під час додаткової сесії



Порядок подання документів щодо надання можливості пройти ЗНО з певного(их) предмета(ів) під час додаткової сесії:


1. Подання документів для участі у додатковій сесії відбувається протягом п’яти робочих днів з дня проведення основної сесії ЗНО з певного навчального предмета (з урахуванням дня проведення та часу, необхідного на її доставку до регіонального центру).


2. Документи щодо надання можливості пройти ЗНО з певного(их) предмета(ів) під час додаткової сесії подаються до Харківського РЦОЯО, а також можуть надсилатися поштовим зв’язком на адресу майдан Свободи, 6, к.463, м. Харків, Харківська область, 61022


3. Документи щодо надання можливості пройти ЗНО мають відповідати пунктам 10, 11 Умов участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених наказом Українського центру оцінювання якості освіти від 26.11.2015 №95.


4. Особа, яка подає документи щодо надання можливості пройти ЗНО певного(их) предмета(ів) під час додаткової сесії, має подати у визначений цим Порядком спосіб комплект документів, що містить:

1) заяву щодо надання можливості пройти ЗНО під час додаткової сесії;

2) документи, де відображено факти та обставини, що можуть бути підставою для допуску до участі в додатковій сесії;

3) копію сертифіката.


Разом із документом, що підтверджує певні події та факти, оформленим іноземною мовою, має подаватися його нотаріально засвідчений переклад українською мовою.


5. Розгляд документів, поданих особами під час проведення основної сесії ЗНО, здійснює регламентна комісія протягом трьох робочих днів після завершення прийому заяв щодо участі в додатковій сесії з певного навчального предмета.


6. Інформація про рішення регламентної комісії щодо допуску/недопуску особи до участі в додатковій сесії не пізніше ніж через три робочих дні після його прийняття розміщується на інформаційній сторінці учасника ЗНО.


7. Повідомлення про місце та час проведення додаткової сесії розміщуються у вигляді запрошень-перепусток на інформаційних сторінках учасників ЗНО не пізніше ніж за п’ять календарних днів до проведення додаткової сесії ЗНО з певного(их) навчального(их) предмета(ів).


8. Пункти ЗНО для проведення додаткової сесії ЗНО створюються за місцем розташування регіональних центрів (як правило).








Top