This version of the page http://www.marykay.ua/uk-ua/mto/oa-instruction (52.84.106.12) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-10. The original page over time could change.
Інструкція з онлайн-реєстрації

Розпочати співпрацю з Компанією можна в будь-який час, а оформлення триватиме не більше 30 хвилин!

Онлайн-реєстрація доступна тільки для резидентів України віком від 18 років. Для реєстрації необхідно перейти за посиланням та заповнити відповідну форму. Якщо у Вас ще немає Консультанта з краси, знайти його можна за допомогою Програми електронного пошуку Консультанта.

Для заповнення форми знадобиться:

  • Паспорт громадянина України або ID-карта;
  • Адреса реєстрації на території України;
  • Довідка про присвоєння ІПН;
  • Номер особистого мобільного телефону (в процесі реєстрації необхідно ввести код підтвердження, який буде відправлено на цей номер);
  • Адреса особистої електронної пошти;
  • Номер банківської картки міжнародних платіжних систем VISA, MasterСard, емітованої банками України, крім «Приватбанку», або попередня оплата на рахунок Компанії;
  • Номер Бізнес-Групи та Консультантський номер Головного Організатора.

Персональні дані, адреса реєстрації, паспортні дані вносяться українською мовою у точній відповідності з паспортом громадянина України.

Зверніть увагу, що доставка в рамках онлайн-реєстрації доступна тільки на відділення та поштомати «Нової пошти».


Для завершення реєстрації у якості Незалежного Консультанта з краси «Мері Кей» і отримання можливості розміщувати нові замовлення, необхідно протягом 30 днів з моменту заповнення даної форми надати на електронну адресу UkraineOA@mkcorp.com комплект документів:

  • Копію паспорта (1, 2 стор., сторінка з реєстрацією. При досягненні 25 або 45-річного віку на момент реєстрації потрібно надати також копію сторінки з фото у відповідному віці) або копію двох сторін ID-карти та Довідки/Витягу про реєстрацію
  • Копію ІПН

Ви отримаєте можливість розміщувати нові замовлення тільки після перевірки документів співробітником Компанії.

Термін перевірки та підтвердження документів становить 2 (два) робочих дня з дня отримання ПОВНОГО ПАКЕТУ документів в Компанії.

Ви, Ваш Головний Організатор і Лідер отримають повідомлення про всі етапи процесу реєстрації електронною поштою. Також Ви отримаєте СМС про успішну реєстрацію із зазначенням наданого номера Консультанта. Тому дуже важливо, щоб контактні дані були вказані коректно.

Детальну інструкцію щодо заповнення форми реєстрації Ви знайдете за посиланням.