This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-03. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

photo_camera Постачали наркотики в колонію та тримали «общак»: організатора і спільників «бізнесу» взяли під варту

У Тернопільській області поліція викрила злочинну групу, яка причетна до торгівлі наркотиками та злочинних дій в колонії. За результатами операції було затримано утриманців виправної колонії та організатора злочинної групи. Серед вилучених матеріалів були наркотики, зброя, гроші та інші речі, які свідчать про злочинну діяльність злочинної групи.

На Тернопільщині судитимуть правоохоронця, який організував нарколабораторію в гаражі

Виробництво психотропів в гаражі тривало з грудня 2021 по серпень 2022 року.

На Тернопільщині розшукують хлопця, якого підозрюють в криміналі

Правоохоронці відділення поліції № 3 м.Теребовля розшукують жителя села Іванівка Вавришина Артема Івановича.

У Петрикові чоловік вистрілив в голову знайомому через гроші (ОНОВЛЕНЕ)

Кілька годин знадобилося слідчим та оперативникам карного розшуку Тернопільщини, аби встановити місцеперебування чоловіка, підозрюваного у замаху на вбивство. Його затримали на території Закарпатської області та оголосили підозру.

photo_camera play_circle_filled У Тернополі «накрили» злочинну групу, яка курувала підпільні гральні заклади у житлових будинках

Правоохоронці припинили діяльність організованої злочинної групи, члени якої курували мережу підпільних ігрових закладів у Тернополі.

За телефонний тероризм тільки тюрма? Так, але суди на Тернопільщині шкодують «мінерів»

Один чоловік «замінував» готелі у Кременці, інший замахнувся на АТБ, ще й взяв в заручники 50 осіб. Як покарали суди тернопільських «мінерів»?  Раніше виїзд оперативних служб обходився державі у 55-60 тис. грн, кажуть у поліції. Часто дзвонили психічно хворі люди, або учні-студенти, аби зірвати уроки чи відмінити контрольні чи заліки. Зараз ситуація кардинально змінилась. 

photo_camera Водії автобуса «Тернопіль— Прага» за винагороду погодилися вивезти чоловіка призовного віку

Мінялися місцями, ховалися у вбиральні, пропонували хабарі — на кордоні з Польщею водії та пасажио влаштували квест прикордонникам.

Фермер з Тернопільщини віддав шахраям майже мільйон гривень

Від дій шахраїв постраждали два фермери з Тернопільщини. Вони спокусились на дешеву ціну на міндобрива.

За підробку рішення із земельних питань судитимуть екссекретаря сільської ради з Тернопільщини

Незаконні рішення про надання дозволів на виготовлення земельної документації отримали 18 жителів Чортківського району.

За розбещення п’ятикласниці суд дав чоловіку 5 років тюрми. А в селі його виправдовують...

50-річного Івана засудили до 5 років ув’язнення. Вирок ще не набрав законної сили, і будь-яка зі сторін процесу може протягом місяця подати апеляційну скаргу.  Що відомо про дитину, її родину та й самого Івана? І чому і люди в селі, і місцевий староста і навіть очільник служби у справах дітей вважають вирок райсуду надто суворим? Більше того, люди у селі навіть звертались до старости, аби допомогти односельцю та взяти його на поруки. 

Свіжий випуск

№ 9 від 1 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up