This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-03. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

Військовим з Тернополя передали Starlink, ще можна отримати термобілизну та аптечку

У Тернополі за кошти місцевого бюджету придбано 10 систем супутникового зв’язку «Starlink» для військових. Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконкому.

Дитині стає краще, потрібно продовжити лікування: допоможіть врятувати Давида з Тернополя!

Батьки восьмирічного Давида Ревнюка благаюь у небайдужих тернополян про допомогу. У дитини рідкісна хвороба – відмирання клітин головного мозку. Лікарі дають надію на повне одужання дитини, однак потрібно зібрати чималі кошти.

Діти з Чорткова можуть представити Україну на Чемпіонаті світу з танців у США. Їм потрібна підтримка

На поїздку потрібно зібрати 37 тисяч доларів.

«Ходаки» продовжують збір коштів для допомоги військовим

Волонтери просять всіх небайдужих долучитись до збору на дрони DJI MAVIC 3, щоб у наших хлопців завжди були «очі в небі». Один такий елемент спостереження коштує 120 тисяч гривень.  

Поки лунає тривога, ми виготовляємо окопні свічки. Студенти в Тернополі облаштували цех в укритті

Чи реально провести час повітряної тривоги у сховищі з користю? Студенти та викладачі Тернопільського кооперативного фахового коледжу на власному прикладі доводять, що так. З жовтня вони власноруч виготовили понад 4 000 окопних свічок і подарували трохи свого тепла українським захисникам у гарячих точках. На цьому вони зупинятися не збираються, тож звертаються до всіх небайдужих долучитися до збору матеріалів та коштів.

Тернопіль отримав допомогу для внутрішньо переміщених осіб

Цими днями Тернопіль отримав для потреб внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Тернополі, набори посуду і комплекти постільної білизни.

photo_camera Зібрані кошти подвоять: допоможіть Давиду з Тернополя побороти рідкісну хворобу

Восьмирічний Давид Ревнюк бореться з рідкісною хворобою. У нього відмирають клітини головного мозку. Щоб врятувати дитину – необхідно пройти дороговартісне лікування. Медики дають надію батькам – дитина може повністю одужати. Однак потрібна чимала сума на лікування. 

photo_camera Є надія, що дитина повністю одужає: допоможіть врятувати Давида Ревнюка з Тернополя

Давиду Ревнюку з Тернополя вісім років. Він вимушений боротися з рідкісною хворобою – гліозом. У нього відмирають клітини головного мозку. Дитина вимушена терпіти біль. Хлопчик уже пережив три пересадки стовбурових клітин, численні медикаментозні лікування та реабілітацію. Надія батьків – на дороговартісний курс лікування. Він вже дав результат і дитину просто не впізнати. Однак щоб дитина одужала – потрібно продовжити дороговартісне лікування. Ми поспілкувалися з мамою Давила та дізналися, як він себе почуває. 

Тернопільські поліцейські подарували футбольну форму й інвентар дітям-переселенцям з Миколаївщини

Працівники поліції з Тернополя виконали бажання ще п’яти діток-внутрішньо переміщених осіб. В рамках акції «Мріяти про майбутнє разом» правоохоронці 25 січня завітали до родини переселенців з Миколаївщини.

280 комплектів зимової форми передали з Тернополя захисникам на фронт

До бійців тероборони – вихідців з Тернополя, цими днями поїхала зимова військова форма.

Свіжий випуск

№ 9 від 1 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up