This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-02. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

photo_camera Тернопільські рятувальники отримали 10 нових пожежних машин

2 березня на Тернопільщину прибуло 10 нових пожежних автомобілів. Їх закупили за  бюджетні кошти для потреб підрозділів ДСНС області.

Винні сусіди чи проблема з лічильниками? Чому приходять захмарні платіжки за втрати води у будинках

Тернополяни нарікають на щомісячні захмарні суми за втрату води в будинках. Кому 700, кому 1000, а кому й 1900 додаткових гривень. У деяких будинках є загальнобудинкові лічильники. А отже, і платіжки мали б бути виправдані, але все одно нарахування жахають. Чому так відбувається, має з’ясувати робоча група, створена розпорядженням міського голови. Чи є результати і чи дочекаються перерахунків тернополяни?  На прохання читачів розбиралися в цій темі.

У Тернополі перепоховають останки воїнів з Братської могили. А що ви про це думаєте? (ОПИТУВАННЯ)

Рішення прийняв виконком.

Де 2 березня не буде електрики у Тернополі і ближніх селах

Про планові відключення електрики споживачів Тернопільського міського РЕМ і Тернопільського сільського РЕМ на 2 березня повідомляє Обленерго.

Цей день в історії, 2 березня: з'явилися перші компакт-диски і CD-програвачі

У цей день, 2 березня, відзначають Міжнародний день компакт-диска (1983, винахід). Сьогодні святкують іменини (день Ангела): Федір, Пилип, Роман, Феодосій, Порфирій, Мар'яна, Маріанна.

photo_camera Рятувальники провели «Урок безпеки» для юних тернополян

Розповідали про правила пожежної і мінної безпеки, вчили користуватись вогнегасниками та запрошували до дружин юних пожежних-рятувальників. 1 березня у Тернополі працівники держслужби з надзвичайних ситуацій навчали дітей правилам безпеки.

На дорогах Тернопільщини перевіряли аварійно небезпечні місця

Патрульні, дорожники та працівники науково-дослідного інституту інспектували місця концентрації ДТП на автошляхах Тернопільської області. За результатами винних у порушеннях притягнуть до відповідальності. Також нададуть рекомендації для покращення безпеки дорожнього руху.

Тернополянина піймали на крадіжках

Працівники Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження щодо місцевого мешканця, якому трохи за 30. Тернополянин наживався на крадіжках. Доведено його причетність до двох злочинів. Підозрюваному загрожує від 5 до 8 років арешту.  

photo_camera Блаженніший Любомир Гузар — родом із Тернопілля

26 лютого минула 90-а річниця з дня народження Верховного Архиєпископа Української Греко-католицької Церкви, кардинала Любомира Гузара. На його честь Тернопільська «Просвіта» спільно з Тернопільсько-Зборівською Архиєпархією УГКЦ організували вечір світлої пам'яті «Бути собою — це єдиний вірний шлях». Вечір відбувся в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї.  

Катували і прилюдно знущались над невинними людьми. У Тернополі судитимуть поліцейських-злочинців

Незаконно утримували, били та катували людей. Троє співробітників Управління стратегічних розслідувань Нацполіції України у липні 2022 року в Тернополі чинили злочинні дії, перевищуючи свої службові повноваження. Слідство по цій справі завершено. Прокурори Тернопільщини скерували до суду відповідний обвинувальний акт.

Свіжий випуск

№ 9 від 1 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up