This version of the page http://te.20minut.ua/Groshi (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-02. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Тернопіль

Гроші

У Тернополі збільшили розмір щомісячної стипендії для кращих спорсменів

Рішення прийняв виконком.

photo_camera Ми порівняли курс валют в обмінниках і банках Тернополя: дивіться, де вигідніше

Курс валют продовжує змінюватися. Впродовж останніх днів долар почав дешевшати та вже коштує менше 40 гривень. Ми порівняли актуальний курс валют у відділеннях банків та обмінниках міста.

Змінено порядок виплат родинам загиблих захисників України. Що треба знати?

Від 25 січня 2023 року Міністерством оборони України було прийнято Наказ № 45 «Про затвердження Порядку і умов призначення та виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) військовослужбовців Збройних Сил України в період дії воєнного стану». Цим документом визначаються певні зміни стосовно порядку виплати грошової компенсації родинам полеглих військовослужбовців, а також умов їх загибелі. Що змінилося і як тепер зможуть отримати виплати родичі полеглих – ми розбирались.

photo_camera Чи дешевше, ніж в магазинах? Що і за скільки продають на сільськогосподарських ярмарках Тернополя

Щосуботи у Тернополі на двох локація розгортають ярмарки. Раніше продавати там можна було безкоштовно. Однак тепер за місце торгівлі треба платити. Чи поменшало там продавців, чи підняли ціни та що можна купити? Ми дізналися!

photo_camera За рахунок штрафів муніципали поповнили бюджет майже на 9 млн. Аналізуємо, що ще робили

Муніципальна інспекція Тернополя стежить за правопорядком та благоустроєм у місті. Ми дізналися, чим займалися інспектори під час війни. Скільки протоколів склали та скільки «заробили» для міського бюджету.

Пенсіонери Тернополя отримуватимуть більше грошей уже з березня

У березні цього року пенсіонерам України підвищать виплати на 20%. Уряд проведе індексацію пенсій, яка стосуватиметься всіх категорій її отримувачів, визначених в Законі «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».

Студента тернопільського вишу підозрюють у крадіжці ноутбуків

Студент одного із вищих навчальних закладів Тернополя позичав ноутбуки в одногрупників і здавав їх у ломбард. Шляхом такого шахрайства юнак збагатився на понад 120 тисяч гривень.

Тернополянка перерахувала шахраям майже 80 тисяч гривень

42-річна жінка не дорахувалась 76 тисяч гривень. Таку чималу суму вона добровільно перевела шахраям.

Варто не лише мати, а й розвивати. Як тернопільський підприємець врятував квітковий бізнес під час війни та блекауту

Коли одні не знали, куди через війну подіти товар, тернопільська родина Матла прикрашала своїми квітами гуманітарні штаби та церкви. Рожеві, жовті, червоні та навіть різнокольорові тюльпани ставали для волонтерів і переселенців справжнім ковтком повітря та радості у воєнній буденності. І доки хтось досі вважає квіти недоречними, бо війна, тернополяни продовжують розвивати свій бізнес, підлаштовуватися під нові умови та дарувати людям усмішку. Як все вдається та як долають виклики сьогодення – у нашому матеріалі.

photo_camera Овочі та фрукти дорожчають, а цибуля тепер золота! Ми порівняли, де дешевше купувати у Тернополі

Вартість деяких продуктів на полицях магазинів стрімко зросла. Ми порівняли ціни у чотирьох мережах супермаркетів та на ринку Тернополя. Дивіться, де дешевше купувати овочі та фрукти і як змінилися ціни!

Свіжий випуск

№ 9 від 1 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up