This version of the page http://www.aval.ua/career-story/mariia-abdullina-1 (104.18.29.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-28. The original page over time could change.
Марія Абдулліна
Бережіть себе. Все онлайн в Raiffeisen Online.
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Ukr
  • Rus
  • Eng
Перекази та Платежі Увійти
Кар'єра

Історії успіху

Дізнайтеся про кар’єрний шлях наших фахівців

Марія Абдулліна

Я прийшла до банку завдяки його співпраці із закладами вищої освіти. Почала свій кар’єрний шлях із посади асистента директора департаменту.

Олексій Рибальченко

На початку своєї кар’єри займався невеликими ІТ-ініціативами, але згодом розпочав  роботу над масштабними проектами на рівні Групи.

Діана Клюка

Моє перше знайомство з Банком відбулось, коли я проходила практику від університету.

Роман Подобайло

I made the cut for the position of digital ambassador but didn’t stop my professional development, so now I hold the position of an analyst and work in head office.

Ольга Соловйова

Я прийшла у банк після закінчення університету, взагалі без досвіду роботи. І цей рік вже одинадцятий у моїй кар’єрі.

Анатолій Кушпіта

Одразу після співбесіди та стажування, зрозумів, що це саме те місце, де я можу себе реалізувати як професіонала. З роками ж помітив, що Райф для мене - не просто місце роботи, це щось більше. Це спосіб життя.

Чому я обрала Райффайзен

Я прийшла до банку завдяки його співпраці із закладами вищої освіти. Почала кар’єрний шлях на посаді асистента директора департаменту. Сьогодні - директор департаменту менеджменту портфеля проектів та ефективності.

Команда, яка змінила все

Згадую своє перше місце звідки починала кар'єру, саме та команда і керівництво дали поштовх до розвитку в тому напрямку, у якому працюю дотепер. Робота над першим проєктом з величезною командою показала наскільки важливими є відданість цілі та єдність. Моя теперішня команда теж неймовірно мотивує, дає наснагу до нових звершень і високої результативності, а ще – змінила розуміння про те, якою має бути команда. Завдяки отриманому досвіду та знанням я змогла стрімко зростати в нашій компанії.

Моя порада новачкам

Керівництво у Райффайзен Банку Аваль – справжні професіонали та мудрі наставники, які завжди підтримують та радять, як вчинити. Саме тому сміливо звертайтеся до них, коли вам потрібна допомога. Будьте певні, ви точно отримаєте відповіді на свої питання.