This version of the page http://20minut.ua/DTP (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-16. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Вінниця

Дороги і транспорт

Без прав та під наркотиками: у Вінниці зупинили 33-річного водія Opel Vectra

У Вінниці патрульні поліцейські виявили водія автомобіля, який був позбавлений права керування та їздив з ознаками наркосп'яніння.

У центрі Вінниці жінка переходила дорогу на червоне світло та потрапила під колеса авто

Вчора, 14 лютого, у Вінниці водій автомобіля Chevrolet здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги на забороняючий сигнал світлофора. Потерпілу було госпіталізовано до місцевої лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Перший польський тролейбус виїхав на вулиці Вінниці

Триває випробування першого з 20 тролейбусів, які місто закупило в польському Любліні. Крім планового ремонту та дообладнання тролейбусів валідаторами, їх перефарбовують в традиційні, для вінницького громадського транспорту, кольори. Скільки коштували ці «рогаті» для громади та яка вартість їхнього перефарбування?

Біля Сьомаків водій за кермом Fiat врізався у ВАЗ. Поліція розслідує ДТП з постраждалим

Аварія сталась 13 лютого за участі автомобілів Fiat та ВАЗ на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський. У результаті водій ВАЗу з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

У Вінниці запрацює ще одна камера автофіксації порушень. Адреси усіх точок стеження за водіями

Незабаром у Вінниці запрацює ще одна камера автофіксації порушень ПДР. Пристрій слідкуватиме за перевищенням швидкості біля перехрестя Пирогова - Данила Галицького. Скільки камер працює у Вінниці та області? Та де вони знаходяться?

photo_camera Відлетіло заднє колесо. На виїзді з Вінниці в ДТП потрапило таксі

Легковик протаранив металевий паркан. Механічних ушкоджень зазнала і машина, і огорожа.

Постраждали дівчата від 15 до 20 років: у Хмільнику на тротуар виїхав мікроавтобус

У Хмільник водій Opel Vivaro виїхав на тротуар та травмував пішоходів. Потерпілі у лікарні.

photo_camera Смертельна ДТП у Хмільнику: на «зебрі» легковик збив пенсіонерку

У результаті автопригоди 72-річна жінка отримала травми несумісні з життям. Поліція проводить розслідування.

photo_camera На Хмельницькому шосе зіткнулися три машини. Винуватець ДТП був п'яний та без прав

На Хмельницькому шосе трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю трьох легковиків. Кермувальник, який спричинив ДТП, отримав два протоколи та постанову.

play_circle_filled ДТП біля Калинівки: показали, як бійці ДСНС з потрощеної машини діставали потерпілу

На окружній біля Калинівки зіткнулася вантажівка та Lanos. Легковик сильно зім'яло, він одразу спалахнув. У салоні затисло пасажирку.

Свіжий випуск

№ 7 від 15 лютого 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up