This version of the page http://zt.20minut.ua/Kryminal (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-10. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Житомир

Кримінал

Правила безпеки у кіберпросторі – рекомендації відділу протидії кіберзлочинам в Житомирській області Департаменту Кіберполіції Національної поліції України

В умовах повномасштабного вторгнення рф питання безпеки в інтернеті є особливо актуальним, адже ворог атакує на усіх фронтах, зокрема – на віртуальному. 

play_circle_filled У Житомирі поліція вчергове викрила працююче казино на Київській

Увечері 8 лютого поліцейські Житомирського райуправління поліції перевірили відомості про функціонування грального закладу по вулиці Київській в обласному центрі. 

У церкві села Курне сталася пожежа: поліція підозрює підпал

Займання у приміщенні церкви, розташованої у с. Курному Житомирського району, сталося 8 лютого.

На залізниці у Топорищах пасажирський потяг «Дніпро-Львів» на смерть збив чоловіка

Подія сталася увечері 8 лютого на 46 кілометрі залізничного шляху Житомир-Коростень, у с. Топорищі Житомирського району.

За втручання ювенальних прокурорів у Бердичеві дітям-сиротам виплатили майже 72 тис. грн державної допомоги

Органи прокуратури Житомирщини системно і послідовно вживають заходів представницького характеру у сфері охорони дитинства. 

В обійстях і кишенях жителів області поліцейські продовжують знаходити наркотики і психотропи

Про декілька випадків вилучення заборонених речовин розповіли в ГУНП області.

Знущалися з найрідніших: у Звягелі двоє чоловіків арештовані на 15 діб за домашнє насильство

За адміністративними матеріалами поліцейських такі рішення днями ухвалив суд. Від нетверезих кривдників потерпали матері та син-підліток. 

У Коростені племінник до смерті побив дядька

Днями слідчі Коростенського райуправління оголосили 32-річному жителю райцентру про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень. Чоловікові може загрожувати тривале ув’язнення.

Житомирянка намагалася переслати до Норвегії стіки до айкосів під виглядом гречки, дитячих подарунків та цукерок

Про незаконні спроби переміщення тютюновмісних виробів у міжнародних поштових відправленнях розповіли на Київській митниці.

photo_camera Позбиткувався і… заснув на зупинці: на Житомирщині поліцейські затримали підозрюваного у грабежі

Подія сталась надвечір 6 лютого в оселі 85-річної жительки с. Топорища Хорошівської громади. Повідомлення про це до поліції надійшло від самої пенсіонерки, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області. 

Свіжий випуск

№ 4 від 1 лютого 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up