This version of the page http://zt.20minut.ua/zhurnalists-ki-rozsliduvannya (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-09. The original page over time could change.
Журналістські розслідування - 20 хвилин Житомир

Журналістські розслідування

Кубло заборонених проросійських партій Житомирщині

Навіть після воєнної агресії путінський режим намагається опиратися на лояльні до себе партії. Представники низки відповідних політичних сил нерідко переходять на бік ворога. Центральна влада України почала їх забороняти, вбачаючи у діяльності проросійських сил небезпеку для цілісності країни

Бізнес депутатів Житомирської облради з окупантами

Серед обраних до Житомирської обласної ради є депутати, котрі досі мають спільний бізнес з державним підприємством окупантів, та навіть володіли громадянством країни-агресора.

Як житомирян залишили без бомбосховищ

За 9 місяців від початку війни потреба в укриттях залишається надзвичайно актуальною. Роками їх доводили до руйнації, знищували та привласнювали

Печерський районний суд Києва наклав арешт на 95,54% статутного капіталу "Житомиробленерго"

Печерський районний суд Києва наклав арешт на частки в стратегічних українських підприємствах та цінні папери кінцевими власниками яких є депутат Держдуми РФ Олександр Бабаков, член комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Євгеній Гінер та так званий "злодій в законі" на призвісько Міша "Лужнецький" Міхаіл Воєводін.

Чому досі не націоналізоване Житомиробленерго

В “Житомиробленерго” заперечують наявність російських кінцевих бенефіціарів. Однак документи та зібрані докази свідчать про протилежне, що має стати приводом для повернення енергетичних мереж у державну власність.

Як житомирським аеропортом заволодів росіянин

Державний аеропорт в Житомирі опинився в руках Олексія Янчука, фігури з темним минулим, яка обіцяла запуск аеропорту, а принесла численні борги та збитки. Замість вилетів з Житомира, літаки відправилися до Еритреї, яка разом з Ефіопією перевозила російську зброю.

Як білорусь та російські окупанти заволоділи кар’єрами Житомирщини

В регіоні роками варварськими методами вівся добуток корисних копалин. Особливе значення мали щебеневі кар’єри області. За вивезеними мільйонами тонн граніту стоять інтереси та величезні прибутки агресора.

Яка ціна великої ілюзії?

Про спортивну недобудову знову нагадали. У суді.

Хто стоїть за порушеннями пожежних норм у житомирських висотках

Зведені у 2008 році 14-поверхівки на проспекті Миру досі не обладнані усіми необхідними пожежними системами.

Найкращі журналістські розслідування на нашому сайті за 2021 рік

Пропонуємо ТОП-5 розслідувань, які здобули найбільшу популярність серед наших читачів у минулому році. 

Свіжий випуск

№ 4 від 1 лютого 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up