This version of the page http://zt.20minut.ua/Vid-Chytachiv (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-09. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Житомир

Від Читачів

Як підтримати близьких, що потребують нашої розради?

На жаль, не всі наші близькі та друзі зараз у безпеці. Хтось знаходиться в зоні бойових дій, хтось відірваний від родини на окупованій території, комусь не вдалося адаптуватися до нового життя у вимушеному переселенні!

Держава фінансуватиме громадські об’єднання, що надаватимуть соціальні послуги людям з інвалідністю

Постанова встановлює вимоги та визначає критерії участі громадських об’єднань осіб з інвалідністю у конкурсі для визначення проектів, на реалізацію яких надається фінансова підтримка.

Відтак, якщо українська жінка народжує за кордоном, куди звертатися для реєстрації малюка?

Реєстрація народження, а також видача свідоцтва про реєстрацію цього акта цивільного стану проводиться без стягнення консульського збору.

Документ за 5️ секунд!

Проект реалізовано Міністерством юстиції України та Мінцифрою за сприяння Програми EGAP, що фінансується урядом Швейцарії та реалізується Фондом Східна Європа.

Як взаємодіяти з людиною, яка переживає втрату?

З вашою підтримкою та, за необхідності та бажання, допомогою спеціаліста — вона дійде до останньої стадії переживання втрати – прийняття.

У 2023 році порядок нарахування виплат на проживання для ВПО буде збережено.

Внутрішні переселенці автоматично продовжуватимуть отримувати допомогу від держави. Не потрібно буде ані звертатись із заявами, ані підтверджувати місце проживання, матеріальний стан, дохід чи щось інше.

Яким би чорним, темним та великим не було зло, на нього обов’язково знайдеться протидія. І такими Воїнами Світла та Добра стали наші ЗСУ.

На період дії воєнного стану та упродовж трьох місяців після його припинення або скасування діють додаткові вимоги до банків та інших фінансових установ.

Кредитні канікули – це перенесення сплати боргу на інший термін, тобто це відтермінування здійснення платежів за кредитом.

Продовжуємо розповідати про Ваші права в рамках інформаційної кампанії #знайсвоїправаКредити. З моменту запровадження воєнного стану фінансові установи почали активно встановлювати кредитні канікули.

Мікрокредити: плюси та мінуси!

Продовжуємо розповідати про ваші права в межах інформаційної кампанії #ЗнайСвоїПраваКредити

Запрошуємо на тренінг «Медіаграмотність у віртуальному світі. Інформаційна гігієна: як не потрапити у пастку дезінформації»

Попередня реєстрація за покликанням https://forms.gle/DNceNqk1u3D6Tq6G7

Свіжий випуск

№ 4 від 1 лютого 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up