This version of the page http://www.intelserv.com/ (185.68.16.194) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-03. The original page over time could change.
ISPro
Автоматизує всі процеси
Створює централізовану систему управління
Дозволяє оперативно приймати рішення
Оптимізує операційні витрати
Замовити демонстрацію Завантажити PDF-презентацію

Новини

Випущено версію 8.00.005

З Новим переможним роком!

𝐈𝐒𝐏𝐑𝐎: 𝐅𝐎𝐔𝐍𝐃𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 - функціональна erp-система для благодійних та волонтерських організацій

Випущено пакет оновлень 7.11.047

Всі новини

Наш основний продукт ERP-система ISpro – перша на IT ринку України система автоматизації, яка відкрила для підприємств різних галузей та бюджетних організацій можливості, ефективно управляти ресурсами, швидко отримувати актуальну інформацію по будь-якому аспекту діяльності, а найголовніше – усі процеси стали прозорими.

Про архітектуру ISpro

Особливість нашого рішення – модульна архітектура, що дозволяє швидко адаптувати його під необхідний функціонал та інтегрувати з іншими системами. Такий підхід дозволяє модернізувати, структурувати та об'єднати інформаційні процеси у мінімальний термін за доступні кошти для вітчизняного користувача.

Замовити демонстрацію

В процесі розробки і експлуатації нашої системи ми використовуємо різні процеси і підходи, технічні комплекси і організаційні методи, які спрямовані на забезпечення конфіденційності, цілісності та доступності даних. Для цього ми створили команду швидкого реагування на кіберзагрози, обладнали антивірусну лабораторію для тестування продуктів та оновлень і отримали експертний висновок ТЗІ Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України рівня гарантії Г-3.

Сертифікати та свідоцтва

Кожен наш проект, поряд з впровадженням, включає методологічну та експертну підтримку Замовника. Адже у нашій команді розробники тісно співпрацюють з провідними фахівцями буквально у всіх сферах фінансово-господарської діяльності.

Про впровадження

Для успішного навчання роботі з Комплексом і формування практичних навичок вправного користувача, ми пропонуємо різні види навчання для установ та організацій, партнерів та бізнесу. Користувачам та партнерам забезпечено зручний для них спосіб опанування навиків роботи з програмою ISpro та отримання методичної та документальної підтримки.

Навчання

Ми, стовідсотково знаємо, що, кожен шлях цифрової трансформації є унікальним. І наша екосистема, що складається з понад сотні глобальних партнерів та спільноти консультантів і розробників, підтримує вас на цьому шляху.

Перегляньте ISpro у дії!

Наші клієнти

Переглянути клієнтів

Система ISpro

Мобільні додатки

  • ISpro: Workflow
  • ISpro: Tasks
  • ISpro: InStock
  • ISpro:BPM
  • ISpro:Profile
  • ISpro: Link