This version of the page http://1kr.ua/photogalleries.html (104.26.15.138) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-31. The original page over time could change.
Фоторепортажі — новини Кривий Ріг | Перший Криворізький

Фоторепортажі

Як виглядає укриття в гімназії №103 Кривого Рогу

Укриття у криворізькій гімназії відремонтували наприкінці 2022 року. На роботи пішло понад 300 тисяч гривень з бюджету району.

У Кривому Розі попрощались із жінкою, яка загинула від ворожої ракети

Сьогодні, 21 грудня, у Кривому Розі пройшла церемонія прощання з 64-річною Ольгою Андрейчук, яка загинула внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок.

Пункти незламності та Центр допомоги переселенцям у Криворізькому районі

У селі Лозуватці Криворізького району щоденно працюють чотири «Пункти незламності» та один Центр надання соціальних послуг переселенцям. Кожен з яких максимально забезпечений усім необхідним.

Потьомкине, Миролюбівка, Нововознесенське: як живуть нещодавно звільнені села Херсонської області

Жителі цих сіл в окупації перебували понад півроку. Зараз вони живуть без світла, води та газу. В школі Миролюбівки окупанти зробили штаб у місцевій школі, у Нововознесенському — запевняли місцевих, що скоро захоплять Кривий Ріг і залишать їх у спокої, а Потьомкиному ми не зустріли жодної людини....

Відкриття виставки "Країна сама себе не зробить"

29 листопада у Кривому Розі відбулося відкриття виставки "Країна сама себе не зробить"

Літературний вечір Сергія Жадана у Кривому Розі

"Раніше про підлітків з Кривого Рогу я чув інше, — говорить Сергій Жадан — Тепер, коли вони організували цей вечір, я знаю геть інше" Понад 1,5 години лунала "повітряна тривога", але криворіжці та криворожанки дочекалися літературного вечора Сергія Жадана

Жодної цілої школи не лишилося в Апостоловому Криворізького району

Всі три школи Апостолівської громади Криворізького району частково або повністю зруйнували снаряди ракет армії РФ ще влітку. Зараз чиновники намагаються разом із експертами з'ясувати, чи можлива відбудова цих об'єктів.

28 жовтня у Кривому Розі пройшов благодійний вечір "Збираємо на ЗСУ"

Виставка військових трофеїв, виступ музикантів та стендап — таким був благодійний вечір у арт-просторі "Бомбик", де волонтери збирали кошти для допомоги ЗСУ.

Перші фото з місця влучання по нафтобазі у Кривому Розі

Окупанти обстріляли нафтобазу у місті напочатку вересня. Журналісти "Першого Криворізького" побували на місці обстрілу та відзняли наслідки влучання. Більше фото на нашому сайті у розділі "Фото" та незабаром опублікуємо відео на нашому YouTube-каналі. Світлини публікуємо з дозволу районної...

Велика Костромка: обстріл школи 12 жовтня, руйнування будинків

У селі Велика Костромка, де вчились понад 200 дітей, тепер немає ліцею. Зеленодольська громада Криворізького району протягом семи місяців перебуває по сусідству з лінією фронту і найбільше страждає від обстрілів. Вороги гатять з тимчасово окупованої частини Херсонщини, а також Запорізької області.

Мова сайту
  • UA
  • RU

Новини 1kr.ua в Tеlеgram

Деокупація

Деокуповане Високопілля: солдати РФ жили у підвалах лікарні, переховувались в будинку культури

В полоні очікування

Брат з дитинства мріяв стати військовим, — сестра полоненого криворіжця
Booking.com