This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-29. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

Сергій Надал: «Допомога армії від Тернополя» працює — на фронт відправлено більше 2280 комплектів зимової форми та понад 3000 пар взуття» (пресслужби)

334 дні в Україні триває війна.  Тернопіль продовжує забезпечувати зимовою військовою формою та амуніцію військові частини, які сформовані у Тернополі чи Тернопільській області. 

Взнати коли і де буде світло у Тернополі відтепер можна в мобільному додатку «e-Тернопіль» (Пресслужби)

У Тернополі продовжують оновлювати міський мобільний застосунок «е-Тернопіль».

Сергій Надал: На фронт відправили нові комплекти зимової військової форми (пресслужби)

16 січня ми відзначили День пам'яті кіборгів, які захищали Донецький аеропорт. Героїв, які мужності та відданості ідеалам вільної та незалежної України. Сьогодні всі наші Герої-захисники – це новітні кіборги, які зупинили навалу московської орди. Також Сергій Надал  відзначив потребу постійно допомагати нашим новітнім кіборгам.

У Тернопол споживачі КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» менше платитимуть за тепло і гарячу воду (пресслужби)

Мерія зобов’язала тепловиків на 50% зменшити плату за опалення місць загального користування і зменшити оплату за тепло і гарячу воду через вимкнення електроенергії.

«Допомога армії від Тернополя» доставила вантажі нашим Героям на Харківському та Донецькому напрямку (пресслужба)

Також тернопільська мобільна стоматологія продовжує лікувати наших воїнів на фронті.

Народний депутат Володимир Гевко став переможцем номінації «Політик року»‎ в телепремії «Гордість Тернопілля»‎ (пресслужби)

Народний депутат України, голова обласної організації партії «Слуга Народу» у Тернопільській області Володимир Гевко став переможцем телепремії «Гордість Тернопілля» у номінації «Політик року 2022».

В Україні підвищили тарифи на воду: скільки потрібно платити (пресслужби)

Національна комісія (НКРЕКП) підвищила тарифи на водопостачання  для 32 водоканалів з 1 січня 2023 року в середньому до 30%

Сергій Надал: Автомобілі від Тернополя допоможуть нашим захисникам знищувати орків (пресслужби)

Тернопіль, логістичний та волонтерський хаб воюючої України, продовжує відправляти техніку, амуніцію, автомобілі та іншу допомогу для ЗСУ та бойових підрозділів, в яких воюють тернополяни.

У 2023 році відшкодовуватимемо тернопільським підприємцям сплату єдиного соціального внеску за кожне нове робоче місце (пресслужби)

Економіка України має працювати для підтримки армії та наближення нашої перемоги над московським злом. А малий та середній бізнес є рушійною силою економіки Тернополя. Для цього влада має підтримувати підприємців. Для цього Тернополя запровадила систему підтримки малого та середнього бізнесу під час війни. 

Сергій Надал: Міська рада прийняла нову програму допомоги військовим з Тернополя на 2023 рік (пресслужби)

Без міцного тилу, який постійно працює на потреби армії, не можливі перемоги на фронті. Наші захисники постійно потребують допомоги.

Свіжий випуск

№ 4 від 25 січня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up