Про компанію Інформаційні технології - ІТ

Компанія «Інформаційні технології»

Заснована у 1991 році як перший оператор кабельного телебачення в Україні. Сьогодні ми надаємо повний спектр ліцензованих телекомунікаційних послуг десяткам тисяч жителів Києва. Науково-виробниче об'єднання «Інформаційні технології» зареєстровано в Дарницькому районі м.Києва. Спільно з Дарницькою районною адміністрацією створено програму з розвитку телекомунікаційного простору для забезпечення інформаційних потреб жителів району і розвитку інфраструктури до 2015р. Компанія «Інформаційні технології» - одна із засновників Всеукраїнської Асоціації Операторів кабельного телебачення та телекомунікаційних мереж, діяльність якої пов'язана з розробкою законопроектів про телебачення і радіомовлення спільно з Радою Європи, проведенням міжнародних конгресів з питань телекомунікацій, створенням Координаційної Ради операторів кабельного телебачення України.

Сфера діяльності, послуги

Ми надаємо послуги аналогового і цифрового телебачення, а також Інтернет-послуги з використанням широкосмугових волоконно-оптичних ліній зв'язку з пропускною спроможністю понад 10 Гбіт/с. У число додаткових послуг входять: IPTV, ігрові сервера, індивідуальне пакетування в цифровому форматі.

Покриття мережі

Дарницький, Дніпровський, Деснянський і Голосіївський райони м.Києва.

Конкурентні переваги

70 рейтингових канали аналогового телебачення на всі телевізори у квартирі. 150 каналів високоякісного цифрового телебачення. Інтернет за технологією «Fast Ethernet» зі швидкістю доступу 100 Мбіт/с в квартиру і 1 Гбіт/с в будинок - найвисокошвидкісний український Інтернет за даними ресурсу speedtest.net. Досвід створення мультисервісних мереж у великих готельних комплексах України, в т.ч. ГК «Турист», «Славутич», «Спорт», «Експрес» у м.Києві, ГК «Ялта-Інтурист» у м.Ялта, ГК «Поділля» у м.Вінниця. Власний кабельний телеканал «Марс-ТВ» для інформування мешканців обслуговуваних районів. Комплексний підхід у наданні послуг. Висока якість зображення і висока швидкість Інтернет, завдяки використанню оптичних ліній зв'язку. Індивідуальне пакетування (послуга, що дозволяє абоненту формувати власний пакет цифрових каналів).

Тарифна політика

Стабільні ціни на весь комплекс послуг. Вигідні тарифи для юридичних осіб. Унікальні акції та спеціальні пропозиції для наших абонентів. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Авторські розробки

Наші висококваліфіковані фахівці розробляють і ведуть інженерні проекти повного циклу, у числі яких авторська розробка цифрової станції «IT-digital», власна гнучка біллінгова система.

Комплексна послуга

Ми надаємо високошвидкісний Інтернет і 70 канали аналогового телебачення на всі телевізори в квартирі. У пакет аналогового телебачення входять популярні закордонні, а також кращі українські телеканали у високій якості зображення.

Комплексне будівництво мультисервісних мереж.

Проектування мережі. Будівництво магістральних ліній. Будівництво розподільчої мережі. Підключення та обслуговування абонентів.

Структура власностi

Close
Заявка на підключення Close
дозволяю зберігати і використовувати мої персональні дані
Форма замовлення дзвінка Close