This version of the page http://k-z.com.ua/kurezy (172.67.150.156) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-23. The original page over time could change.
Курьезы - Конфликты и законы

  • главная
  • Мир
  • Украина
  • Политика
  • Происшествия
  • Киевские новости
  • Видео
  • Спорт да дело

Курьезы

Кандидат у президенти США та мільярдер Майкл Блумберг заявив, що в його передвиборчій кампанії використовували роботу в’язнів. Вони працювали в колл-центрі й здійснювали дзвінки до виборців від його імені. Утім, за словами Блумберга, це відбувалося без його відома, і він дізнався про використання роботи в’язнів лише після дзвінка журналіста. Після цього він розірвав контракт з компанією, яка надавала послуги, повідомляє «Голос Америки».

31-річного громадянина України, який незаконно перетнув польсько-український кордон, затримала Прикордонна служба Польщі. Чоловік рухався спиною уперед, бо хотів заплутати прикордонників, що пішов в Україну, а не в Польщу. Раніше йому відмовили у в’їзді до Польщі, передає Польське радіо.

Президент США Дональд Трамп після переговорів з лідером КНДР Кім Чен Ином покинув В'єтнам. Однак перед цим його виліт в аеропорту Ханоя затримали через зламаний трап. У мережі опублікували відео, на якому видно, що після підняття Трампа на борт свого президентського літака, охоронці президента намагаються полагодити несправність трапа. Коли нічого не вийшло, вони просто почали штовхати трап подалі від літака, повідомляє 24tv.ua

Астронавт з Нідерландів випадково зв'язався зі Службою порятунку США 911, перебуваючи в космосі на орбіті над Землею. Андре Куїперс розповів про це під час радіопрограми в Нідерландах. Куїперс пояснив, що хотів поспілкуватись з Космічним центром Джонсона НАСА в Г'юстоні, але випадково набрав службу надзвичайного реагування США, повідомляє «Голос Америки», посилаючись на Newsweek.

Органи влади повідомляють, що в коробках бананів, які пожертвували в техаську в'язницю, виявили прихований кокаїн вартістю близько 18 мільйонів доларів. Департамент кримінального правосуддя Техасу у дописі на сторінці в Facebook інформує, що наркотики були знайдені на двох піддонах бананів, які пожертвували через те, що вони були перестиглими. Коробки прибули в п'ятницю, повідомляє «Голос Америки».

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...
Ожидаемые премьеры в кинотеатрах

Последние новости

23.01.2023 16:12

​ВРП відновила авторозподіл справ (крім дисциплінарних скарг)

23.01.2023 16:03

​СБУ затримала російського агента, який намагався влаштуватися до Сумської обласної військової адміністрації

23.01.2023 15:45

​Столичні оперативники затримали крадія ліфтових котушок, який вчинив понад 40 епізодів злочинів

23.01.2023 15:06

​У МЗС Польщі заявили, що Німеччині загрожує міжнародна ізоляція, якщо вона не погодиться надати Україні танки Leopard

23.01.2023 14:55

​В Ірані затримано трьох журналісток - співробітників ЗМІ доставлено в одну з в'язниць Тегерана

23.01.2023 14:34

​Північна Корея постачає зброю росії для війни проти України - США передали Раді Безпеки ООН беззаперечні докази

23.01.2023 09:57

​Сили оборони України знищили ворожий катер - загальні бойові втрати рашистів

23.01.2023 09:47

​Оперативна інформація станом на 06.00 23.01.2023 щодо російського вторгнення

21.01.2023 21:25

​Відбулося прощання із загиблими в авіакатастрофі керівниками та працівниками МВС України

В Сумской области была попытка диверсионно-разведывательной группы зайти на нашу территорию со стороны российской федерации

подробнее
Конфликты и законы

Опрос

Як ви вважаєте, який суд має судити путіна за військові злочини?

Результаты

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Одессе

влажность:

давление:

ветер:

Погода во Львове

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Донецке

влажность:

давление:

ветер:

Погода в Симферополе

влажность:

давление:

ветер:

Дела всемирные

Правовой акцент

Судебные хроники

Резонансные вердикты

Известные ответчики

Знаменитые истцы

Интернет-конфликты

Популярные темы

Конфликты и законы © 2008-2023.

Электронная версия всеукраинского юридического журнала «Конфликты и законы». Свидетельство о госрегистрации: КВ № 13326-2210Р от 19.11.2007 г. Полная или частичная перепечатка материалов сайта разрешается только после письменного согласия редакции. Внимание! Начиная с 21.11.2013 года (дня провала евроинтеграции с ЕС) редакция журнала «Конфликты и законы» (вопреки правилам правописания) оставляет за собой право публиковать слова «партия регионов» и «виктор федорович янукович» со строчной буквы. Также, начиная с 29.06.2016 года, редакция «КЗ» оставляет за собой право навсегда публиковать на своих страницах со строчной (маленькой) буквы слова (и образованные от них аббревиатуры) и словосочетания «москва», «россия», «российская федерация», «владимир путин», а вместе с ними и сокращение «роскомнадзор» (как и все прочие госучреждения рф), нарушив таким образом установленные правила правописания независимо от языков, на каких эти слова и названия публикуются. Это наше оружие в информационной войне с оккупантом.