This version of the page http://www.aval.ua/onlajn-platezhi (104.18.29.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-23. The original page over time could change.
Перекази та Платежі
Бережіть себе. Все онлайн в Raiffeisen Online.
Завантажити Завантажити
  • Приватним особам
  • Бізнесу
  • Преміум
  • Корпоративним клієнтам

ua
  • ru
  • en

Грошові перекази та онлайн платежі

Перекази з картки на картку будь-якого банку

Погашення кредитних карток, вільні перекази та інше

Для власників платіжних карток (Переказ можна здійснити між картками, емітованими будь-яким українськими банками в національній валюті).


Переказати

Погасити кредит від Райфайзен Банку

Погашення готівкового кредиту, іпотечну позику та інші

Погасити кредит можна як за допомогою платіжної картки VISA/MasterCard, емітованою будь-яким українським або іноземним банком, у будь-якій валюті.


Погасити

Поповнення карток Райфайзен Банку з будь-яких карток інших банків України

Поповнення можливе з карток VISA/MasterCard, емітованих будь-яким українським банком в національній валюті тільки на карки Райффайзен Банку


Поповнити

Оплата послуг онлайн

Сплата штрафів

Податки, платежі до бюджету

Туристичні компанії

Навчання

Комунальні послуги

Продаж агропродукції

Продаж будівельних матеріалів

Продаж будівельної техніки

Страхування

Інтернет і ТБ

Погашення кредитів

Оплата за реквізитами

Інше

Усі послуги

Грошові перекази

Термінові грошові перекази у різні частини світу та в межах України, а також перекази з поточних рахунків в гривні та іноземній валюті

Інформація про умови надання платіжних послуг з переказу коштів без відкриття рахунку з використанням платіжних систем

Перекази іноземної валюти за кордон в межах Е-ліміту

Фізична особа-резидент може здійснювати валютні операції з переказу коштів за кордон в межах Е-ліміту протягом календарного року на загальну суму, що не має перевищувати в сукупності 200 000 євро ( в еквіваленті) включно. Користуйтеся послугою з переказу коштів за кордон в межах Е-ліміту для таких видів валютних операцій:

з метою виконання зобов’язань перед нерезидентами за договорами страхування життя

для інвестицій за кордон

надання нерезиденту позики (поворотної фінансової допомоги) в іноземній валюті

з метою розміщення коштів на власних рахунках за межами України

Детальніше про Е-ліміти

Переказ фізичними особами-резидентами іноземної валюти за кордон за операціями, що мають здійснюватися з дотриманням ліміту, встановленого НБУ

Інформація про послугу Оплата послуг онлайн

Послуга з  переказу безготівкових платежів на користь отримувачів за ініційованими держателями платіжних карток міжнародних платіжних систем Visa/MasterCard, емітованими  іншими ніж АТ «Райффайзен Банк» банками, надається на умовах договору приєднання, який укладається шляхом приймання (акцепту) клієнтом Публічної пропозиції.

Внесення змін та доповнень до договору не є можливим.

Після введення клієнтом на сайті Банку всієї запитуваної інформації для здійснення переказу коштів (в т.ч. паролей), клієнт – ініціатор переказу не має можливості відмовитися від договору.

Позасудовий розгляд скарг клієнтів здійснюється шляхом розгляду Банком скарг та заяв клієнтів в порядку та у строки, визначені Законом України «Про звернення громадян».

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб  гарантує клієнту відшкодування коштів за його рахунками, відкритими в українських банках

Послугу надає АТ «Райффайзен Банк», ліцензія НБУ №10 від 02.07.2021р.; код ЄДРПОУ 14305909; включений до Державного реєстру банків 27.03.1992р. під № 94; місцезнаходження: 01011, м. Київ, вул. Лєскова, 9; контактні телефони: 0 (800) 500-500 (044) 490-88-88  ; адреса електронної пошти [email protected]; державне регулювання діяльності Банку здійснює Національний банк України (01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9; гаряча лінія: 0800 505 240). Скарги споживачів фінансових послуг приймаються у відділеннях Банку за адресами, в телефонному режимі шляхом звернення споживачів до Інформаційного центру Банка за телефонами 0 (800) 500-500 (044) 490-88-88, а також на електронну пошту шляхом направлення листів на електронні адреси [email protected]

Інформація про послугу Грошові перекази без відкриття рахунку

Послуга відправлення та виплати переказів Western Union/Аваль-Експрес/Meest (тільки виплата) надається на умовах договору приєднання, яким є бланк на відправлення/отримання переказу за встановленою Western Union або Банком формою. Внесення змін та доповнень до бланка на відправлення/отримання переказу не є можливим.

Клієнт-ініціатор переказу має право відмовитися від договору до внесення коштів переказу до каси Банку.

Розмір витрат, які повинен сплатити клієнт та/або порядок їх визначення, включаючи податки, міститься в Тарифах:

Western Union

Raiffeisen Express

Meest

Тарифи містять розмір витрат, який має сплатити клієнт та/або порядок їх визначення, включаючи податки.

Позасудовий розгляд скарг клієнтів здійснюється шляхом розгляду Банком скарг та заяв клієнтів в порядку та у строки, визначені Законом України «Про звернення громадян».

Гарантійні фонди та компенсаційні схеми при отриманні клієнтом послуги (якщо сума переказу не зараховується на відкритий в Банку рахунок клієнта) законодавством України не передбачені.

 Послугу надає АТ «Райффайзен Банк», ліцензія НБУ №10 від 02.07.2021р.; код ЄДРПОУ 14305909; включений до Державного реєстру банків 27.03.1992р. під № 94; місцезнаходження: 01011, м. Київ, вул. Лєскова, 9; контактні телефони: 0 (800) 500-500 (044) 490-88-88  ; адреса електронної пошти [email protected]; державне регулювання діяльності Банку здійснює Національний банк України (01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9; гаряча лінія: 0800 505 240). Скарги споживачів фінансових послуг приймаються у відділеннях Банку за адресамив телефонному режимі шляхом звернення споживачів до Інформаційного центру Банка за телефонами 0 (800) 500-500 (044) 490-88-88, а також на електронну пошту шляхом направлення листів на електронні адреси [email protected].

Новини

Всі новини
Переказуйте у Райфі інвалюту родичам без комісії та конвертації у гривню
Допомога від ООН склала 42% виплачених відділеннями Райфу переказів Western Union
Допомога від ООН склала 20% виплачених відділеннями Райфу переказів Western Union у квітні