This version of the page http://gbs.com.ua/ua/blog/ (185.104.45.101) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-10. The original page over time could change.
Маркетинг Блог - GBS Рішення для Брендів

Блог

GBS

У нашому блозі ми публікуємо корисні для клієнтів матеріали про брендинг, системний маркетинг, дизайн, контент-маркетинг і копірайтинг, відеомаркетинг, веб-дизайн і веб-аналітика, комплексний інтернет-маркетинг.

Максимум практики. Тільки перевірені рішення

Розробимо позизіонування

Яскраві творчі тандеми художників та брендів

В останні роки багато відомих брендів люблять співпрацювати з обдарованими художниками. Результат зазвичай вражає своєю креативністю, привертає увагу численних споживачів та легко запам'ятовується. До того ж, такі роботи простіше рекламувати, адже при просуванні новинки можна сміливо використовувати не лише ім'я самого бренду, а й спиратися на популярність художника.

Дизайн упаковки. Про що необхідно знати

Більшість щоденних покупок, як у великих супермаркетах, так і в маленьких магазинчиках, носять виключно імпульсний характер і здійснюються під впливом емоційних та зорових поштовхів.

Шедеври упаковки - Приклади ексклюзивного дизайну

Упаковка має привертати увагу, виділятися на полиці та буквально приковувати погляд. Пропонуємо ознайомитися з прикладами саме таких упаковок: креативних, оригінальних і дуже примітних, розроблених у 2014 році агентствами зі світовим ім'ям.

Яскраві приклади креативної упаковки

Деякі дизайнери створюють настільки ефектну, яскраву та оригінальну упаковку, що вона стає своєрідним твором рекламного мистецтва.

Створити розумну упаковку

Різні пакети, коробки та обгортки, в які зазвичай упаковані продукти харчування, складають чи не третину всіх відходів, що викидаються нами. Зазвичай це візуально привабливі, проте абсолютно непотрібні, позбавлені функціональності речі. Не дивно, що ми відразу їх позбавляємося!

Чим схожі й відрізняються контент-маркетинг і SEO?

Було б величезною помилкою розглядати SEO та контент-маркетинг як окремі інструменти, тому що вони таки тісно пов'язані. Тому що створення відповідного контенту вважається найефективнішою тактикою SEO.

Переваги контент-маркетингу (Частина 2)

Контент-маркетинг більш рентабельний, ніж багато інших традиційних тактик зовнішнього маркетингу. Оскільки застосування контент-маркетингу, як правило, легше розпочати, і він популярніший серед покупців, які втомилися від традиційних рекламних повідомлень

Переваги контент-маркетингу (Частина 1)

Контент-маркетинг – це одна з найефективніших, практичних та корисних методик цифрового маркетингу, яку ви та ваш бренд може використовувати для залучення та утримання великої кількості потенційних клієнтів.

Дві години. Політ нормальний (Практичні поради з проведення фокус-груп)

Проведення фокус-групи, як і керування літаком, – робота тонка та потребує таланту вмілої імпровізації залежно від ситуації. Від правильного управління залежить ефективність всього "польоту". Практика показує, що правильний вибір манери поведінки модератором у конкретних умовах визначає успіх дослідження загалом.

Конкурентоспроможний дизайн упаковки

Для більшості ринків давно минулі часи застосування базових розробок, які роблять на старті. Промисловість рухається дуже швидко. Інноваційний дизайн упаковки – один із найкращих способів відрізнити себе від конкурентів.

Розробка упаковки для преміального продукту

У преміум-сегменті упаковка є вирішальним фактором, що впливає на покупку. Іноді вартість упаковки преміальних брендів сягає 50% собівартості продукту. Ці витрати цілком виправдані, адже в цьому сегменті упаковка продукту багато в чому визначає його імідж та кінцеву вартість.

Особливості дизайну скляної упаковки для алкогольних напоїв

Розробка ексклюзивної скляної пляшки для алкогольних напоїв – це напрям промислового дизайну, що нечасто зустрічається в Україні, попит на який динамічно зростає. Спираючись на західний досвід та розглядаючи його в українських реаліях, можна окреслити основні правила та особливості дизайну алкогольної пляшки.

Креатив в брендингу

Креативність - це не тільки дар, а й старанна робота. Оптимізувати та підвищувати її ефективність, як і будь-якої іншої праці, допомагають спеціальні методики.

Зробити SEO максимально ефективним

SEO вимагає, щоб ваш сайт був забезпечений хорошими сторінками, гарною структурою та титульними сторінками з великою кількістю ключових слів. Все це має бути технічно правильно оформлене