This version of the page http://zt.20minut.ua/novini-kompanij (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-09. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Житомир

Новини компаній

Аварійна  служба  "Житомиргазу" опрацювала понад 23 000 викликів

За 12 місяців 2022 року аварійно-диспетчерська служба (АДС) АТ "Житомиргаз" виконала 23 181 заявку від споживачів природного газу Житомира та Житомирської  області.

Вдалий шопінг на ТаоБао: зручно, безпечно, вигідно (Новини компаній)

Багато споживачів уже зрозуміли, наскільки вигідно та зручно замовляти товари у китайських виробників на внутрішньому ринку. Сучасні китайські маркетплейси пропонують різноманітну продукцію — від найдрібніших аксесуарів до габаритної техніки та електроніки. 

Дбайте про «газову» безпеку у новорічні свята

АТ «Житомиргаз» закликає не втрачати пильності та дотримуватися правил безпеки під час використання газу в побуті. 

Смачна середа - в Hоokah Loft Bar

Найулюбленіші пасти зі знижкою - 20% , а також соковиті бургери - 10%.

Що робити при болях у спині

Чи не правда, кожен з нас хоча б раз у житті відчував біль у спині? Я думаю, що кожен. Як фахівець у цьому питанні, я розумію чому. 

«Житомиргаз»: попри війну ми виконали усе заплановане у 2022 році

Відновлення газопостачання після обстрілів, оновлення та ремонти технічного обладнання, заміна кілометрів газопроводу та тисячі  кілометрів обстеженого: яким був рік для газовиків та споживачів газу на Житомирщині.

Високоякісна сировина та доступні ціни – головна перевага продукції “Золота нива”

“Золота нива” – одна з торгових марок житомирської компанії Epic Foods. Компанія виготовляє та доставляє до споживача смачні та поживні снеки: соняшникове насіння та смажений арахіс.

Сплачувати за послуги з розподілу природного газу необхідно до 20 числа кожного місяця

В умовах воєнного стану АТ «Житомиргаз» систематично здійснює обслуговування та модернізацію системи газорозподілу. Це дозволяє забезпечити надійний та безпечний розподіл газу для близько 366 тисяч клієнтів компанії. 

Житомиргаз пояснив за що відповідає Оператор ГРМ, а за що постачальник газу

Сьогодні на ринку природного газу за постачання та доставку блакитного палива відповідають різні компанії. З 2020 року за вимогами Закону України «Про ринок природного газу»  споживачі газу отримують два окремих рахунки: один за спожитий газ, другий – за послугу з його розподілу.

Маркування товарів - обов’язкова процедура для сучасного бізнесу (Новини компаній)

Маркування товарів в сучасному світі - це обов’язкова процедура для будь-якої торгової точки. З їх допомогою виконується не тільки інформування покупця про товар, але й здійснюється автоматизація самого торгового процесу. 

Свіжий випуск

№ 36 від 28 грудня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up