This version of the page http://zt.20minut.ua/Romaniv (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-09. The original page over time could change.
Романів - 20 хвилин Житомир

Романів

У новий рік – зі «Світлицею добра»

У Романові зареєстровано нову громадську організацію – благодійний фонд «Світлиця добра».

photo_camera Укриття в романівській лікарні – проєкт, народжений війною!

Сьогодні на вході до підвального приміщення КНП «Романівська лікарня» висить приваблива таблиця із надписом «Захисна споруда цивільного захисту. Протирадіаційне укриття № 21 912  КНП «Романівська  лікарня». 

Миропільська громада долучилась до Всеукраїнського новорічного конкурсу

У Миропільській селищній раді відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», до якого долучилися учні Миропільського та Печанівського ліцеїв і Миропільської гімназії.

Сила – у традиціях, якщо традиції славні

Фестиваль-концерт польської культури «Полонійна осінь у Романові» вже має традиції, і нинішній рік став традиційним у тому сенсі, що відбувся попри неймовірно складні умови, в яких перебуває Україна у розпал війни. 

photo_camera День волонтера – єдність, побратимство, солідарность і патріотизм

Насправді настають такі часи, і вже не так важливо, ким ви себе вважаєте... Волонтером, благодійником чи просто звичайним добродієм, готовим прийти на допомогу, висловити підтримку і бути для когось у нагоді. Головне, що чужа біда ніколи не залишить вас байдужим.

І генератор, і намет – все має бути напоготові!

Безумовно, із настанням зими, яка традиційно приходить трохи несподівано, щоразу виникає певна проблема, яку доводиться вирішувати в швидкому режимі.

Автобусів у нас побільшає

Тридцять друга сесія Романівської селищної ради стала позачерговою і збиралася 3 листопада 2022-го року у терміновому порядку. 

За дев’ять місяців – спрацювали на задовільно. Вирішальним буде фініш року

Попри складнощі в економіці Україні, викликані війною, попри втрати значної частини потенціалу, місцеві громади демонструють успішні приклади роботи.

photo_camera Нарешті це сталося! «Зоря» здобуває чемпіонський титул!

29 жовтня 2022-го року фінішував чемпіонат Житомирської області із футболу.

Головний матч чемпіонату Житомирщини все ж таки пройде у Романові

Фініш чемпіонату Житомирської області виявився напрочуд цікавим, а в чомусь – навіть драматичним.

Свіжий випуск

№ 36 від 28 грудня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up