This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-25. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Націнка за електроенергію. Чи правда у Тернополі можна орендувати квартиру, де завжди є світло?

Останні кілька днів у соцмережах активно обговорюють той факт, що в Тернополі почали здавати в оренду квартири, де постійно є світло. Ціна на них у кілька разів вища за інше житло. В коментарях містяни обурюються: в країні точиться війна, від вимкнень світла потерпають мільйони українців, проте декому вдається на цьому непогано заробляти.  «20 хвилин» перевірили, чи дійсно можна знайти в Інтернеті оголошення про здачу квартир, де не вимикають електроенергію. А ще ми дізнались, чи знають про подібне в місцевому відділенні Асоціації ріелторів України.

Прості українці знайшли способи опору: про що пишуть світові ЗМІ

Під час висвітлення російського вторгнення Марк Маккіннон та фотограф Антон Скіба стежили за історіями восьми українців, щоб задокументувати монументальне, особисте та інколи дивне, як війна змінює їхнє життя.    

photo_camera Окреме житло за десятки мільйонів гривень: ТОП-10 найдорожчих приватних будинків у Тернополі

Купити комфортабельний приватний будинок у Тернополі – в час війни це  задоволення не з дешевих. Та й попит на них різко впав, кажуть ріелтори. Журналістка «20 хвилин» промоніторила пропозиції місцевих продавців та дізналась, які найдорожчі будинки можна придбати у нашому місті й на його околицях. Які зручності передбачені за таку високу ціну й чому деякі власники виставляють свою нерухомість не на продаж, а на обмін? Ціна найдорожчого будинку вас здивує! Про все читайте у матеріалі.

photo_camera Скільки коштує купити приватний будинок на околицях Тернополя: ТОП-10 найдешевших пропозицій (ОГЛЯД)

Декілька кімнат, веранда, сад та навіть власна свердловина на воду. Це й не тільки пропонують ріелтори і продавці в оголошеннях про продаж приватного будинку. Більшість осель розташовані за 8-16 кілометрів від обласного центру – Тернополя, та потребують капітального ремонту. «20 хвилин» дізнались, за яку ціну можна придбати окреме житло на околицях міста та які умови обіцяють за найдешевші варіанти. Ще ми запитали у тернопільському відділенні Асоціації ріелторів України, скільки в середньому коштує приватний будинок у селі під Тернополем. Про все читайте у матеріалі.

Здорові зуби - запорука здоров'я всього організму. Огляд стоматологій Тернополя (партнерський проєкт)

Стоматологія – це важлива галузь охорони здоров'я, без якої не обійтися ніяк. Широкий спектр послуг пропонують сучасні клініки, до того ж більшість процедур проходить практично безболісно. Раніше відвідування стоматолога викликало напругу, страх, а то і паніку. Сьогодні ж клініки і приватні кабінети порадують новітнім обладнанням, першокласним сервісом і високою компетентністю дантистів.

photo_camera У Тернополі з'явилась база компаній, які працюють, коли немає світла

Відключення світла стали наслідком російських обстрілів інфраструктури. Негативно це відбилося й на мешканцях нашого мирного міста: бо життя триває, і маємо, зокрема, працювати. А без світла робити це вкрай важко. Розповідаємо, де шукати інформацію про те, які компанії мають резервне живлення і продовжують працювати під час відключень.

Наше здоров'я безцінне. Медичні центри та клініки Тернополя (партнерський проєкт)

         Раніше охорона здоров'я і лікування українців було прерогативою виключно державних установ. Ринкова економіка внесла свою лепту і в цю галузь, тому сьогодні кожна людина має можливість вибирати, де їй лікуватися - в безкоштовних поліклініках і лікарнях або в приватних з сучасним обладнанням. Медичні центри та клініки Тернополя можуть запропонувати широкий спектр послуг, до яких відносяться: консультації фахівця; проведення лабораторної та функціональної діагностики, встановлення діагнозу; проведення досліджень: УЗД, рентген, томографія, ендоскопія, аналізи крові, калу, сечі і т.д.; оперативне втручання і стаціонарне лікування; ведення вагітності та пологів; видача довідок; виїзд медиків за викликом.

Як залишатися на зв'язку в критичній ситуації: корисні поради для тернополян

Ворог атакував інфраструктуру по всій Україні. В тому числі, мішенню росіян стали об’єкти, які забезпечують роботу зв’язку. Як не втратити його у критичній ситуації – читайте корисні поради у матеріалі.

photo_camera Ціна стартує від 6 мільйонів гривень! ТОП-10 найдорожчих квартир у Тернополі: цікаво, хто їх купує (ОГЛЯД)

Російське вторгнення внесло свої корективи у ціни на нерухомість в Тернополі. Вартість купівлі житла, кажуть ріелтори, зросла на 15-17% «20 хвилин» дізнались, які найдорожчі квартири можна придбати у нашому місті, скільки кімнат там є і які зручності передбачені за цю ціну. Деякі пропозиції від ріелторів вас точно здивують, а ціна – шокує!

photo_camera Житло за 9 тисяч доларів – реально. ТОП-10 найдешевших квартир у Тернополі: ми порівняли ціни

Повномасштабна війна змінила ціни на нерухомість у Тернополі. Зокрема, вартість купівлі житла зросла на 15-17%. «20 хвилин» дізнались, за скільки у нашому місті можна придбати готову квартиру, в яких мікрорайонах вони найдешевші та які умови пропонують продавці. Крім того, в регіональному відділенні Асоціації фахівців з нерухомості ми поцікавились, чим характерні дешеві оселі та від чого залежить їхня ціна.  

Свіжий випуск

№ 51 від 21 грудня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up