This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-25. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Корисна та безпечна їжа за мінімальний час. Як обрати ідеальну мікрохвильову піч? (новини компаній)

Підігрівати, пекти та розморожувати. З усіма цими завданнями легко впорається мікрохвильова піч, без якої важко уявити сучасну кухню. Готувати в ній можна абсолютно все, ще й можна зекономити багато часу.

Де знайти надійний квадрокоптер? Пропонуємо лояльні ціни та великий вибір моделей (новини компаній)

Впродовж останніх років дрони стали досить популярними у багатьох сферах. Хтось використовує їх задля розваг, для відео та фотозйомок, а також безпілотні апарати є незамінними помічниками для військових. Адже є чудовими розвідниками ворожих позицій, незнайомих місцевостей тощо.

«Територія взуття» – переможець в «Народному бренді» (новини компаній)

Цього року магазин-ательє «Територія взуття» у щорічному голосуванні «Народний бренд» став переможцем одразу у двох номінаціях – «Виробник промислових товарів» і «Магазин хутряних та шкіряних виробів». Власниця компанії Неля Віталіївна Хоміцька стверджує: «Попри те, що це вже наша одинадцята нагорода, цьогоріч вона особлива, напевно, як і для кожного іншого підприємця, який продовжує зараз робити свою роботу, платити податки в бюджет і працювати, тим самим крок за кроком наближаючись до нашої спільної Перемоги. Адже це перший раз голосування відбувалося в умовах повномасштабного вторгнення росіі в Україну. Відтак ми дуже вдячні кожному тернополянину, хто нас підтримав. Хто знайшов  можливість та виявив бажання проголосувати за нас поміж звучання  сирен повітряних тривог, поміж аварійних та стабілізаційних відключень світла, а тим більше поміж постійних тривожних новин з фронту.

Готуй легко, смакуй весело. Як обрати ідеальний блендер? (новини компаній)

Може збивати, подрібнювати та вирішувати кілька задач одночасно. Прилад, із яким зможете втілити в життя будь–які кулінарні шедеври. З ним можна готувати як прості пюре, коктейлі, так і складні страви, не гірші, ніж подають у дорогих ресторанах.

Як обслуговує будинки тернопільська керуюча компанія «Будсервіс» та які результати її роботи за рік (новини компаній)

Керуюча компанія “Будсервіс” вже рік як надає послуги з управління житловою нерухомістю у Тернополі. В обслуговуванні КК “Будсервіс” 345 будинків.

Як обирати страхову компанію (новини компаній)

Страхові послуги допомагають позбутися різноманітних фінансових ризиків у багатьох сферах життя, що спричинені непередбачуваними подіями. Прагнення почуватися у безпеці в сучасному світі є у кожного. Звісно, уникнути деяких подій неможливо. Саме тому варто турбуватися заздалегідь про те, щоб будь-яка складна ситуація могла бути вирішена з найменшими втратами. Завдяки існуванню страхових послуг для цього немає потреби створювати значний фінансовий резерв. Регулярні невеликі внески до фонду обраної вами страхової компанії дозволять отримати компенсацію у випадку настання вказаної у договорі події.  

Соціальний проєкт на підтримку захисників та захисниць (пресслужба)

Соціальний проект на підтримку захисників та захисниць “Козацькому роду нема переводу” діє у мережі медичних центрів «Клініка професора Стефана Хміля» у Львові та Тернополі. Тернопіль 067 580 05 80 Львів 067 350 61 00

«Три дивани» – найкращий меблевий салон за відгуками тернополян. Тут подбають про ваш комфорт (новини компаній)

Комфорт, довговічність та висока якість – усі ці якості ідеально поєднуються в м’яких меблях, які представлені в салоні «Три дивани».

Кращі спортивні товари у магазині «Ровер плюс» (новини компаній)

Магазин спортивних товарів «Ровер плюс» ввосьме став переможцем голосування «Народний бренд» у номінації «Спортивні товари».  2022 рік – це найскладніший рік у житті кожного з нас, але працівники компанії «Ровер плюс», як і більшість українців розуміють, як важливо не просто продовжувати виконувати свою роботу, а робити її якнайкраще, з любов’ю, приносячи користь людям та країні у цей нелегкий час.

У Сатанові відкривається унікальний комплекс "Arden Palace Medical Resort & SPA" (новини компаній)

Унікальний санаторно-курортний комплекс відчиняє свої двері у Сатанові. Розповідаємо, як все облаштовано, які послуги надають та про вартість проживання.

Свіжий випуск

№ 51 від 21 грудня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up