This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-25. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

У 2023 році відшкодовуватимемо тернопільським підприємцям сплату єдиного соціального внеску за кожне нове робоче місце (пресслужби)

Економіка України має працювати для підтримки армії та наближення нашої перемоги над московським злом. А малий та середній бізнес є рушійною силою економіки Тернополя. Для цього влада має підтримувати підприємців. Для цього Тернополя запровадила систему підтримки малого та середнього бізнесу під час війни. 

Сергій Надал: Міська рада прийняла нову програму допомоги військовим з Тернополя на 2023 рік (пресслужби)

Без міцного тилу, який постійно працює на потреби армії, не можливі перемоги на фронті. Наші захисники постійно потребують допомоги.

Сергій Надал: Працівники міської ради та комунальних підприємств вчергове придбали техніку та теплий одяг для наших героїв на передовій (пресслужби)

Тернопіль продовжує бути надійним тилом для наших захисників.

Тернополяни можуть скаржитися по номерам телефонів на обленерго за недотримання графіків відключення світла (пресслужби)

Кабінет міністрів України доручив проведення позапланових перевірок за дотриманням графіків відключення електроенергії Державній інспекції енергетичного нагляду України. Це робиться з метою унеможливлення хаотичного позапланового відключення світла для українців.  Відтепер, якщо Ви бачите, що «Тернопільобленерго» не дотримується графіку відключення світла, можна скаржитися безпосередньо на гарячу лінію Міністерства енергетики України.

Сергій Надал: Теплий одяг воїнам з Тернополя (пресслужби)

3100 комплектів зимової термобілизни передали для тернопільських захисників.

Сергій Надал: У Тернополі створюємо мережу пунктів обігріву «Тепле місто» (пресслужби)

В умовах постійних ворожих атак по об’єктах енергетичної та газової інфраструктури, на перший план виходить забезпечення пунктів обігріву для тернополян та гостей нашого міста. У Тернополі реалізуються два паралельних проєкти зі створення пунктів обігріву.

Сергій Надал: Тернопіль у сматфоні – запрацював мобільний застосунок «е-Тернопіль» (пресслужби)

Під час повномасштабної війни особливо важливо, щоб важливу інформацію можна було знайти в одному застосунку. Коли можна швидко дізнатися, де працюють магазини, коли немає світла, де є нові пункти обігріву, або коли приїде маршрутка чи автобус. У Тернополі цю проблему вирішили. Запрацював новий цифровий сервіс, який стане помічником для жителів та гостей громади - мобільний додаток «е-Тернопіль».

Сергій Надал: «Перші 1000 пар теплих берців передано тернопільським військовим. Відправимо ще 3000» (пресслужби)

Українські Герої продовжують мужньо бити московську нечисть. Цими днями передано 1000 пар зимового взуття для тернопільських військових, які зараз на фронті.

Майже 8000 маленьких тернополян отримали світловідбивальні стрічки-флікери від Тернопільської міської ради (пресслужби)

У Тернополі діє аварійний режим вуличного освітлення. Лампи світять на 50 % потужності і лише до 21-00. На перший план виходить питання безпеки наших дітей. 

photo_camera Віктор Гевко за один день зібрав 92 тисячі доларів на виготовлення протезів для військових (пресслужби)

Кошти спрямують на виготовлення протезів військовим у рамках програми ProtezFoundation.

Свіжий випуск

№ 51 від 21 грудня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up