This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-24. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

photo_camera Тернополяни незламні навіть без світла. Хто зліпив сніговика на Театральній площі? (ФОТО ДНЯ)

Посеред площі навпроти Драмтеатру стоїть величезна снігова баба. Хто автор цього кумедного творіння – ваші припущення пишіть у коментарях.

Співачка, якій аплодував світ. Тернополяни вшанували пам'ять Соломії Крушельницької (ФОТО ДНЯ)

23 вересня виповнюється 150 років з дня народження видатної оперної співачки Соломії Крушельницької. Вона народилася у Білявинцях, що на Тернопільщині, та завдяки неперевершеному вокалу прославилася на весь світ. Жителі Парижа, Кракова, Варшави, Одеси та навіть Нью-Йорка аплодували їй стоячи.

photo_camera Як в Тернополі емоційно вшанували пам’ять Героїв війни – наших земляків (ФОТО ДНЯ)

З нагоди Дня прапора у місті відкрилась виставка банерів «Герої російсько-української війни». Вона діє біля пам’ятника Степану Бандері, на площі перед обласною державною адміністрацією. На банерах зображені тернополяни, які загинули на передовій за період 2014-2022 років, захищаючи Батьківщину від окупантів.

photo_camera Грибочок, Лебеді та «Володя Ульянов»: що лишилось від відомих фонтанів Тернополя. Ми відтворили старі фото

У Тернополі було чимало фонтанів, які прикрашали вулиці та сквери. Однак, до наших днів збереглись, на жаль, не всі. Деякі просто зруйнували, а деякі змінили до неупізнаваності. Ми продовжуємо серію публікацій «З одного ракурсу», де ми відтворюємо старі фотографії міста. А ви пригадуєте, як раніше виглядали місцеві фонтани? Щоб побачити публікацію повністю - авторизуйтесь та оформіть підписку на преміум-матеріали. Цим ви допоможете нам робити більше цікавих публікацій про історію нашого міста. 

photo_camera Ми відтворили ретро фото з центру Тернополя. Дивіться, як змінилось місто!

Тернопіль постійно змінюється та розбудовується. Ми зібрали сім старих фото Тернополя та відтворили їх з одного ракурсу. Дивіться, що з цього вийшло!

Фото лебединої сім'ї з Івачева Горішнього набирає «лайки» у мережі

Зворушливе фото поширив у соцмережі тернопільський письменник Олександр Вільчинський.

У Тернополі збереглась бочка, у якій раніше продавали квас. Як думаєте, чи потрібно її забрати?

Бочка, до якої колись вишиковувались черги охочих придбати прохолодний напій, досі стоїть на вулиці Євгена Коновальця, 18. Чому спогад про радянське минуле досі ніхто не забрав?

photo_camera Фото дня: Як у Тернополі незвично вшанували українські міста-герої

У гідропарку «Топільче» висадили алею дерев, присвячену містам-героям.

photo_camera Фото дня: Центр Тернополя буяє цвітом

На бульварі Тараса Шевченка яскраво квітне рожева магнолія Суланджа та декоративні яблуні Недзвецького.

Фото дня: на бульварі Шевченка вкотре висадили канни

Розпочались сезонні роботи з облаштування клумб у центрі Тернополя. 5 травня квіти висадили на бульварі Тараса Шевченка.

Свіжий випуск

№ 51 від 21 грудня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up