This version of the page http://www.binotel.ua/ua/chat (89.184.83.179) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-23. The original page over time could change.
Binotel™ | Online Chat. Чат для спілкування з клієнтами на вашому сайті.

60

%

до 60% більше звернень

4500

клієнтів Binotel використовують онлайн-чат

100

%

відвідувачів сайту забезпечені персональною увагою

Що таке

Online Chat

Розумний віджет для спілкування з клієнтами на вашому сайті. Автоматично запускає діалоги з усіма відвідувачами сайту, а потім - передає операторам. Жоден відвідувач не буде позбавлений вашої уваги, як у робочий, так і у неробочий час.

30+ корисних функцій для росту продажів
та обслуговування клієнтів.

Що дає
Online Chat

Додатковий канал продажів:
До 60% більше клієнтів звертається з сайту

Зручний інтерфейс для спілкування з відвідувачами на сайті

Увага до всіх відвідувачів сайту:
жодного не буде втрачено

Швидке обслуговування
та вирішення простих питань

Акція!
Другий і третій місяць безкоштовно!

ТОП

10

Функцій

Binotel Online Chat

1

Жоден відвідувач не буде проігнорований

Binotel Online чат автоматично відправляє вітальні повідомлення всім відвідувачам сайту. Після відповіді система одразу з'єднує клієнта з оператором - одразу підключає до нього оператора.

2

Контроль втрачених діалогів

Кожен запит клієнта в чаті без відповіді - це втрачені гроші компанії. Binotel Online Chat відстежує всі діалоги, в яких клієнт не отримав відповідь і сповіщає оператора про них. А також формує звіт з такими діалогами для керівника.

3

Активні запрошення до діалогу

Зазвичай відвідувачам сайту важко прийняти рішення про вибір товару. І в цей момент допомога оператора буде мати вирішальне значення. Активні запрошення до діалогу можуть збільшити кількість заявок до 60%.

4

Автоматичні повідомлення у неробочий час

У неробочий час та у вихідні дні Binotel Online Chat буде автоматично надсилатси повідомлення з важливою інформацією для відвідувачів на сайті і пропонувати залишити контакт для консультації у робочий час.

5

Функція замовлення дзвінка

Щоб не перевантажувати сайт різними формами і кнопками ми поєднали віджет замовлення дзвінка на сайті і чат. По-перше, це красиво :)
По-друге, зручно для клієнта.

6

Швидкі фрази і готові шаблони відповідей

Зазвичай клієнти часто задають однакові питання. Тому, щоб менеджери кожного разу не “винаходили велосипед”, ви можете підготувати та зберегти у шаблонах красиві
і правильні відповіді. Завдяки їм оператори будуть відповідати швидше. Також Binotel Online Chat запам'ятовує найбільш повторювані відповіді і автоматично пропонує
їх операторам.

7

Рятування чатів з клієнтами

Якщо так сталося, що оператор не бачив чат і не відповів на нього - Binotel Online Chat буде активно повідомляти про це усіма можливими способами, і паралельно відправлятиме відвідувачу повідомлення, які будуть намагатися утримати його на сайті.

8

Інформація про співрозмовника в режимі реального часу

Ви знаєте, звідки відвідувач прийшов на сайт, які сторінки переглядав, на якій знаходиться зараз і що його цікавить. Таким чином, ви можете одразу запропонувати те, що йому потрібно. Якщо це його повторний візит на сайт - ви побачите всю попередню історію спілкування з ним.

9

Повна історія всіх чатів

Якщо клієнт звертається через чат не вперше - оператор бачить всю попередню переписку з ним, та з ким із операторів він спілкувався раніше. Всі чати автоматично зберігаються в особистому кабінеті Binotel MyBusiness.

10

Статистика чатів. Готові звіти по роботі операторів

В особистому кабінеті Binotel MyBusiness у вас буде повна картина по роботі операторів, а також статистика по успішним і втраченим діалогам. За весь час, або за вибраний період.

15+ функцій для росту кількості клієнтів і продажів!

Інтерфейси
Binotel Online Chat

Тарифи

на Binotel Online Chat

Ліцензія
Binotel

150 грн

в міс. за 1 оператора

2 і 3 місяць

Безкоштовно

Акція!
Другий і третій місяць безкоштовно!