This version of the page http://my.ukrsibbank.com/premium-clients/strahuvannya/ (195.60.200.45) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-22. The original page over time could change.
Страхування | UKRSIBBANK
Банк для світу, що змінюється
729 *безкоштовно з мобільного
UKRSIB online Інтернет-банкінг
  • Ua
    Black Edition
    Детальніше

    Страхування

    • Страхування майна держателя платіжної картки «FINPROTECT»

      UKRSIBBANK в рамках пакетної пропозиції All Inclusive спільно з ПрАТ «Страхова компанія «Кардіф» надає страховий захист не лише по платіжній картці, а й покриває ризики пов’язані з втратою гаманця або сумки, а також офіційних документів на ваше ім’я.

      Детальніше
    • Страхування тих, хто виїжджає за кордон

      Держателям платіжних карток класу Gold, Platinum та Black Edition UKRSIBBANK надає поліси медичного страхування виїжджаючих за кордон від страхової компанії «АRX».

      Детальніше
    • Добровільне медичне страхування

      KRSIBBANK та «Страхова компанія «АRX» пропонують в рамках пакетної пропозиції All Inclusive отримати медичний захист, передбачений однією з двох програм — «Пульс» або «Жити здорово». Отримуйте медичну допомогу медичними закладами різного типу, включаючи заклади елітного цінового класу такі, як «Медіком», «Добробут», «Борис», «Оберіг» та інші.

      Детальніше
    • Медицина без кордонів

      «Медицина без меж» гарантує лікування низки серйозних захворювань у кращих світових клініках. Отримуйте доступ до більш ніж 50 тисяч профільних фахівців у провідних клініках світу, готових надати вам консультацію і оперативне лікування. Програма доступна для оформлення клієнтам UKRSIBBANK у будь-якому відділенні. Надається провідною міжнародною «Страховою компанією «АRX».

      Детальніше
    • Страхування нерухомості

      Програма страхування «Надійна» забезпечить виплату відшкодування від страхового бренду №1 у світі АТ «Страхова компанія «ARX».

      Детальніше
    • Страхування автотранспорту (КАСКО)

      Система «All Risks» покриває усі страхові ризики, пов’язані з вашим автомобілем. Саме по цій системі UKRSIBBANK та АТ «Страхова компанія «АRX» гарантують безпеку вашому автомобілю в рамках програми «Каско – Все включено».

      Детальніше
    • Сервіс «Автоцивілка Всі Свої»

      Бажаєте захисти свій гаманець від виплати відшкодування за збитки внаслідок дорожньо-транспортних пригод? За вас це зробить ваша «Страхова компанія «ARX».

      Детальніше
    • Страхування цивільної відповідальності

      Згідно з законодавством України страхування цивільної відповідальності є обов’язковим. Таким чином є гарантія відшкодування за збитки, яких було заподіяно третій особі внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

      Детальніше
    • Добровільне страхування цивільної відповідальності (ДСЦВ)

      Добровільне страхування цивільної відповідальності дозволяє уникнути фінансових витрат при дорожньо—транспортних пригодах шляхом збільшення суми страхового відшкодування, яка зазначена у договорі обов’язкової цивільної відповідальності.

      Детальніше
    • Акредитовані страхові компанії

      Якщо Ви маєте заставне майно, що підлягає обов’язковому страхуванню згідно з кредитним договором або маєте намір отримати кредит, UKRSIBBANK пропонує Вам скористатися послугами акредитованих страхових компаній.

      Детальніше
    • Спеціальні пропозиції зі страхування

      Cкористайтеся програмою страхування «ARX Комфорт-Надійна» на спеціальних умовах.

      Детальніше