This version of the page http://te.20minut.ua/Chortkiv (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-14. The original page over time could change.
Чортків - 20 хвилин Тернопіль

Чортків

У Чортківській лікарні встановлять 56 сонячних панелей вартістю мільйон гривень

Споживання електроенергії стаціонарним відділенням, залежно від метеорологічних умов, можна буде зменшити на 15%

photo_camera На Тернопільщині місцеві жителі наярмаркували 90 тисяч гривень на ЗСУ

На ярмарку продавали солодощі, пампушки, борщ, соління та багато інших різних смаколиків.

Чортківська лікарня отримала сучасне обладнання для лікування важкохворих пацієнтів

Вартість одного монітора пацієнта – понад 100 тисяч гривень.

У Чорткові працівники садочків отримуватимуть зарплату «на руки» на 1000 гривень більше

У Чортківській громаді прийняли рішення про підвищення заробітної плати працівникам садочків на 25 % починаючи з жовтня місяця.

Чортківська лікарня буде безкоштовно отримувати медичні препарати та гуманітарну допомогу з Італії

«Білий Хрест» – благодійний фонд, котрий допомагає виключно цивільним, у тому числі – людям з числа вимушених переселенців.

photo_camera Історію Чорткова на аукціоні продали за 125 тисяч гривень

В аукціоні боролись семеро претендентів.

4 вересня Чортків відзначатиме 500 років з дня отримання статусу міста (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Всі події будуть транслюватися на сторінці міської ради у Facebook.

Подумайте про наших дітей – батьки з Чорткова відстоюють приміщення для центру реабілітації

Чортківський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога в життя» може залишитися без просторого приміщення. Батьки б’ють на сполох, адже через це повноцінна реабілітація 18 дітей з інвалідністю на межі зриву.  Що Чортківська міська рада пропонує батькам і за яким призначенням влада планує використовувати приміщення центру реабілітації, де проведено капітальний ремонт, – читайте у матеріалі.

Кількість потерпілих у Чорткові стрімко зросла. З чим це пов'язано та хто з них отримає по 10 000?

У Чорткові продовжують приходити до тями після ворожого ракетного обстрілу. Людям, які отримали поранення, обіцяють виплатити фінансову допомогу у розмірі 10 000. Цікаво, що кількість потерпілих, відколи з'явилося повідомлення, зросла. З цим це пов'язано? Розбираємось.

photo_camera "Наш Сашунічка став ангелятком ": відійшов у вічність п'ятирічний хлопчик з Чорткова, якому збирали допомогу

Перестало битись серце п'ятирічного Сашка Алєксєєва з Чорткова 18 грудня.  Дитина півроку провела у боротьбі за життя, перебуваючи в комі. Читачі "20 хвилин" допомагали рідним хлопчика коштами. Та, на жаль, врятувати дитину не вдалось. 

Свіжий випуск

№ 49 від 7 грудня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up