This version of the page http://gbs.com.ua/ua/company/comments/ (185.104.45.101) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-11. The original page over time could change.
Відгуки клієнтів – Рішення для брендів GBS Офіційний сайт gbs.com.ua

Відгуки клієнтів

GBS

Відгуки клієнтів

+У ході проекту з розробки портфеля з 4 Private label для нашої мережі вони провели досить детальний аналіз ринку, зрозуміли і відчули чого ми хочемо від запуску СТМ, і, зрештою, запропонували нам дійсно вірну стратегію подальшого просування private label. У якийсь момент у нас навіть виникло відчуття, що GBS існувало саме для того, щоб одного дня взяти вирішення проблем нашої мережі в свої руки. До знайомства з компанією GBS у нас був власний штат фахівців, який займався вирішенням рекламних та дизайнерських питань, проте тепер я абсолютно впевнений – набагато вигідніше мати серед своїх партнерів таку компанію, яка допоможе вирішити вам будь-які можливі питання, пов'язані з просуванням продукту на висококонкурентний ринок.

Показать еще

Юрій Святенко

+Мережа гіпермаркетів "Караван" (СТМ «По-нашому», СТМ Easy&Good, СТМ Offer, СТМ Vlasna)

«Вони досягли наших цілей та значно підняли рейтинги нашої компанії».

Показать еще

Сергій Моісеєнко

3 країни - офіси компанії Адвісор Біз (ОАЕ, Грузія, Польща)

Команда добре відчуває нашу компанію, пропонує гарні та нестандартні рішення, які оперативно втілює у життя. Завдяки старанням цих талановитих фахівців Ovostar Union сьогодні має унікальний для вітчизняного агросектору фірмовий стиль, модний сайт, сильний бренд "Ясенсвіт", дуже сучасний, динамічний, що чітко відбиває характер і дух нашої компанії. Окреме спасибі Ользі Громовій за підтримку та вдумливість.

Показать еще

Наталія Власнюк

(Холдинг Ovostar Union, ТМ «Ясенсвіт»)

У роботі з Компанією Рішень для Брендів GBS приваблює оперативність виконання, швидкість реакції та те, що не треба просити двічі. В принципі, з цим ми зіткнулися, правду кажучи, вперше, хоча дизайн нам робили дуже багато компаній. Реально легко працювати, і я впевнена у результаті.

Показать еще

Вікторія Влазньова

(TM Zibert, TM "Obolon BeerMix", TM "Pils Оболонь", TM "Живчик Оболонь", TM "Оболонь", ТМ «Прозора»)

У синергії з компанією GBS у нас виходять справді унікальні проекти. Хочу сказати, що Рішення для Брендів GBS не стосується тих компаній, які сидять і чекають, коли їх про щось запитають. Від співпраці я чекаю на відточеність, ювелірність, цікавість і те, що всі скажуть "Wow!!!" І це, як правило, виходить.

Показать еще

Віталій Ткаченко

(TM Zibert, TM "Obolon BeerMix", TM "Pils Оболонь", TM "Живчик Оболонь", TM пиво "Оболонь", ТМ «Прозора»).

Приємно, що в компанії GBS теорія та практика створення брендів збігаються. Компанія робить сильні бренди "під ключ". Немає відчуття, що тобі нав'язують продаж. Гроші не головне, проте є інтерес до створення проекту, є бажання отримати справжній якісний продукт. Всі агенції розповідають красиво, але в компанії Рішення для Брендів GBS є реальна зацікавленість допомогти замовнику. Це люди, які передусім думають про кінцевий результат. Це підкуповує.

Показать еще

Сергій Комський

Торговий дім "Арда-Трейдінг", Торгово-промислова корпорація "Алеф"

Ми віддали перевагу компанії Рішення для Брендів GBS, тому що багато років досягаємо з ними поставлених завдань та необхідних результатів. Ми дуже високо цінуємо їхній творчий потенціал, величезний рекламний креатив, такі ідеї для брендів як «Клинків», Family Collection, "Фінни відпочивають", "Зимова столиця" та багато іншого. Віддаю перевагу запропонованому компанією GBS рішенню, тому що переконаний, що це рішення найбільше сподобається споживачеві! Завжди позитивний результат використання запропонованих рішень.

Показать еще

Анатолій Коган

(Компанія "Алеф Віналь", TM "Золота Амфора", TM "Лоза Молдови", TM "Румелія", TM "Соната", TM "Українка")

Подобається, що проекти, які ми зробили з GBS, знайшли своє місце на ринку на лідируючих позиціях. Це свідчить, що успішний проект можна зробити, коли у ньому беруть участь успішні люди. Думка керівників компанії GBS допомагає нам у ухваленні рекламних рішень. Їхній негласний авторитет, подача матеріалу, креатив, новий погляд на концепцію підштовхують нас до абсолютно нових думок і прийняття швидких рішень.

Показать еще

Олександр Сеймський

(TM "Family Collection", TM "Helsinki", TM "Жан-Жак", TM "Золота Амфора", TM "Клинків", TM "Лоза Молдови", TM "Румелія", TM "Соната", TM "Українка" )

"Висока продуктивність. Все швидко, чітко. Все завжди згідно з бюджетами».

Показать еще

Сергій Домальчук

Мережа ECO Маркет

"Вони роблять те, що пообіцяли".

Показать еще

Вікторія Вулах

Завод картонної упаковки Lunapack

«Якщо порівнювати компанію зі столичними іменитими агентствами, то в GBS досить доступні ціни за такої ж, а то й вищої якості».

Показать еще

Антоніна Осихівська

(пиво "Оболонь", ТМ "Obolon BeerMix", ТМ "Охтирське", ТМ "Прозора")

«Робота з Компанією Рішення для Брендів GBS протягом наших півтора року співпраці була не чим іншим, як взірцем».

Показать еще

Ольга Шушулкова

(бренди WDS, MIROPLAST)

«Ми працювали з цією компанією з 1997 року протягом 12 років. Ними були виконані дизайни та рішення для наших алкогольних марок. Завжди є своя думка щодо вирішення завдань, які стоять не лише перед дизайном, а й перед брендом загалом».

Показать еще

Фелікс Чорток

(TM "Family Collection", TM "Helsinki", TM "Жан-Жак", TM "Золота Амфора", TM "Клинків", TM "Лоза Молдови", TM "Румелія", TM "Соната", TM "Українка" )

«Професійно та креативно — мабуть, найголовніші характеристики. Як розробники вони дуже виділяються великим та успішним портфоліо. Усі їхні марки мають довге життя. Їхня допомога економить нам час і дає більше бізнес-результатів. Наша компанія, маючи такі бренди, впевнено почувається на ринку».

Показать еще

Ксенія Агібалова

GBS вдалося на 100% втілити ідею, яку ми спочатку закладали в проект, а не в моїх правилах міняти агентство, якщо я бачу, що його співробітники розуміють завдання, які перед ними ставляться та успішно реалізують їх у своїх проектах. Саме тому згодом ми довірили GBS розробку позиціонування, брендової ідентичності, імені та слогана для нового центру поліграфії.

Показать еще

Григорій Полонський

Головне, що вигідно відрізняє компанію від більшості конкурентів, то це те, що в GBS не просто малюють упаковки та логотипи – там створюють справжні бренди. Причому роблять це на диво оперативно і в точній відповідності до поставленого завдання. Тому не дивно, що рішення, запропоноване командою GBS, повністю розкрило зміст нашого бренду. Тим більше, що дизайн упаковки перевершив усі очікування! Працювати із професіоналами завжди приємно. Думаю, що будь-які компанії, які знають ціну справжнього бренду, як і я, високо оцінять співпрацю з GBS.

Показать еще

Артем Попружний

"З компанією Рішення для Брендів GBS ми працюємо вже близько 15 років. Компанія розробила нам торгові марки "Жменька" та "Сладов", проводить їх ребрендинг. За час співпраці запропоновано багато правильних і своєчасних ідей. Також було дуже багато яскравих моментів, коли ми розробляли дизайн нової упаковки для ТМ «Жменька». Результати роботи лише позитивні».

Показать еще

Сергій Левахін – Фабрика Бакалійних продуктів

Показать еще

Максим Шапошніков

М'ясна Фабрика "Фаворит" (TM "Ковбасний Ряд", TM "М'ясна Лавка", ТМ «Добрів»)

«Сильні ідеї та якісне їх відображення, продумування всього до дрібниць з першого разу. Працював із ними понад 10 років. Про професіоналізм та якість робіт можу сказати лише хороше».

Показать еще

Максим Тарнопільський

ТПГ Rainford, "Сімферопольський винно-коньячний завод" (ТМ "Ай-Петрі", ТМ Alaverdi)

Це надійна компанія. Ми її рекомендуємо завжди та всім. Працюють професіонали, працюють чітко та впевнено. І природно, що робота, яку роблять у компанії GBS, нас задовольняє. Це найголовніше. Нам дуже сподобалася спільна робота. Все зроблено добре – жодних негативних почуттів. Ми задіяли всі ідеї, які нам пропонувала компанія Рішення для Брендів GBS з ребрендингу ТМ "Електромаш": акцент на позиціонуванні марки, система захисту продукції від підробки, нова сучасна упаковка, PR, Інтернет-комунікації.

Показать еще

Борис Ємець

Компанія має гарні, свіжі рішення, відмінні результати і колосальний потенціал. Найбільше у запропонованому GBS рішенні подобається тепло та глибина думки, підкріплені візуальними образами. Вивірено розроблено позиціонування продукту. Професійно створено упаковку, етикетку, весь образ продукту.

Показать еще

Євген Продан

"Мені дуже подобається режим роботи, коли постановка завдання звучить дуже коротко. Це зручно. Ця компанія завжди знає, що потрібно зробити. Ця компанія по-справжньому творча". Можна тільки побажати компанії Рішення для брендів GBS бути і далі на крок попереду клієнта, певною мірою вести за собою клієнта».

Показать еще

Аліса Шкуро

Показать еще

Влад Пачев

"Отриманий нами результат від запропонованого компанією GBS рішення - це хороша частка на полиці, більш дешевий вхід у мережі, визнання споживачів та визнання конкурентів, що важливо. Реально бренд Herbalis на ринку - найкращий. І ми із задоволенням продовжуємо співпрацю".

Показать еще

Дмитро Ковальчук

Ми вибираємо в партнери найкращі компанії, які лідирують, ті, які володіють передовими технологіями. Ми вибрали компанію Рішення для Брендів GBS не випадково, а після довгих пошуків та численних тендерів. Ця компанія має солідний досвід у розробці успішних брендів. Підтвердженням нашого правильного вибору є і висока оцінка компанії GBS багатьма українськими виробниками. Приємно працювати: завжди якісно, ​​вчасно.

Показать еще

В'ячеслав Фостов

З моменту появи горілки Stoletov минуло два роки, але і на сьогоднішній день дизайн пляшки не перевершений. З ними просто спілкуватися, все виходить професійно, красиво та якісно. У компанії "тягнуть" дуже великі проекти. Ми пробували робити невеликі дизайни з іншими компаніями, але це все не те. Stoletov – молодий проект, і таких продажів ми не очікували.

Показать еще

Проект Stoletov

Показать еще

Goodzone

Залишити відгук