This version of the page http://www.uapp.org/conferences.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-10. The original page over time could change.
Конгреси, конференції / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Конгреси, конференції

  • 1 червня 2022Медійна конференція - «Медіабіль»

    Media Development Foundation разом з виконавчим директором УП Андрієм Боборикіним вже вдруге цього року організовує медійну конференцію - «Медіабіль», яка цього разу звучить як «Медіабій».


    Докладнiше
  • 19 січня 2022Конференція для медіаменеджерів "Медіабіль"

    Media Development Foundation разом з виконавчим директором "Української правди" Андрієм Боборикіним організовує конференцію для медіаменеджерів "Медіабіль". 


    Докладнiше
  • 19 жовтня 2021Передплатна кампанія-2022: НСЖУ запрошує редакторів газет на всеукраїнську нараду

    У четвер, 28 жовтня, з 14.00 до 16.00 відбудеться Всеукраїнська онлайн-нарада редакторів газет із генеральним директором АТ «Укрпошта» Ігорем Смілянським. Організатор – Національна спілка журналістів України.


    Докладнiше
  • 5 березня 2021Конференція "IAB: trends, brands and influence"

    Рекламний ринок не зупиняється ані на мить навіть під час пандемії. Більшість чинних та доступних рішень ринку перейшли в онлайн, частка реклами всередині мобільних додатків зросла, бренди почали вимагати від маркетингових партнерів максимальної ефективності, алгоритми таргетування ускладнилися, агентства почали надавати послуги консалтингу, аудиторія стала чекати від рекламодавців підтримки, а кількість потенційних точок дотику бренду і клієнта зросла.


    Докладнiше
  • 19 листопада 202027-28 листопада – п’ятий West Media Forum

    27-28 листопада в онлайн-форматі відбудеться п’ятий міжнародний West Media Forum на тему «Сила спільнот у час пандемії».


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2020Онлайн-конференція Глобального тижня медійної та інформаційної грамотності 2020

    Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) за підтримки Республіки Корея закликає всіх до святкування Всесвітнього тижня медіаграмотності «Global MIL Week 2020».


     

    Докладнiше
  • 2 жовтня 2020Саморегулювання медіа під час місцевих виборів 2020

    5 жовтня 2020 року Центр демократії та верховенства права та Незалежна медійна рада у співпраці з проєктом “Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні” проведуть онлайн-обговорення на тему “Саморегулювання медіа під час місцевих виборів 2020".


    Докладнiше
  • 2 вересня 202011-12 вересня Донбас Медіа Форум вперше відбудеться онлайн

    Впродовж двох днів, 11-12 вересня 2020 року, з 10:00 до 19:00 відбуватиметься шостий Донбас Медіа Форум. Через епідеміологічні виклики у світі Форум вперше буде організовано в онлайні.


    Докладнiше
  • 6 вересня 201911-ТА ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ ЖУРНАЛІСТІВ-РОЗСЛІДУВАЧІВ

    XI Всеукраїнська конференція журналістів-розслідувачів відбудеться 13-15 грудня 2019 року у Києві.


    Докладнiше
  • 2 вересня 2019Реєструйтеся на конференцію для редакторів регіональних медіа «Конструктивна журналістика»

    Запрошуємо Вас долучитися до другої щорічної конференції «Конструктивна журналістика», організованої Українським кризовим медіа-центром та Українською асоціацією медіа-бізнесу за підтримки програми #USAID_ВзаємоДія та посольства США в Україні.


    Докладнiше
  • 20 серпня 2019Конференція для редакторів регіональних медіа «Конструктивна журналістика»

    Запрошуємо Вас долучитися до другої щорічної конференції «Конструктивна журналістика», організованої Українським кризовим медіа-центром та Українською асоціацією медіа-бізнесу за підтримки програми #USAID_ВзаємоДія та посольства США в Україні.

     


    Докладнiше
  • 30 липня 2019Бізнес-можливості: Reinventing Media Business

    Reinventing Media Business — це ексклюзивний дводенний медіафорум в самому серці Риги. Акули медіабізнесу зберуться, щоб обмінятися ідеями та створити нові інноваційні бізнес-моделі для медіа майбутнього. Серед спікерів: Washington Post, Meduza.io, Financial Times та багато інших.


    Докладнiше