This version of the page http://zt.20minut.ua/novini-kompanij (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-05. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Житомир

Новини компаній

В Україні зростає попит на промокоди та прискорюється розвиток страхового ринку (Новини компаній)

Починаючи з вересня, Нацбанк фіксує поступову стабілізацію економічних процесів. У деяких сферах уповільнилися темпи падіння, а в окремих секторах, зокрема на ринку страхування, навіть намітилася тенденція до зростання.

Карім Бензема прогнозовано став володарем «Золотого м’яча»: цікаві подробиці підсумків голосування

Карім Бензема здійснив свою дитячу мрію та став володарем «Золотого м’яча» за підсумками сезону 2021–2022 років.

photo_camera SANNA відвідає Житомир в рамках благодійного туру гурту СКАЙ на підтримку ЗСУ

Артистка SANNA (сАнна – укр.), донька справжнього українського козака, Петра Ващика, прямує містами України дарувати свою творчість та щирі емоції спільно з легендарним гуртом СКАЙ. Зустрінемося:

Як обрати кращі слоти FAVBET та почати вигравати (Новини компаній)

Ігротека FAVBET – одна з найбільших в Україні.

«Житомиргаз»: першого грудня передайте показники лічильника, а також переходьте на електронні платіжки

Компанія нагадує про необхідність зафіксувати показники газового лічильника першого грудня та передати ці показання зручним способом. Передавати вчасно показники лічильників важливо, в першу чергу, для самих споживачів, адже це – запорука точності нарахувань за спожитий газ. 

Як вибрати куртку для бігу: корисні поради спортсменам (Новини компаній)

Похолодання, опади й навіть зима — це не привід полишати заняття спортом. Ви зможете зберегти ту ж продуктивність у бігу та захистити себе від хвороби, якщо підберете правильний одяг.

Обігрівачі в дизайні інтер’єрів: як поєднати стиль та комфорт (Новини компаній)

Батареї центрального опалення та додаткові обігрівачі – це необхідність в умовах української зими. Вони створюють комфорт вдома, однак виглядають ці прилади не завжди привабливо. Опалення – це система комунікацій, які своїм видом можуть зіпсувати найвишуканіший інтер’єр. Однак, якщо проявити фантазію та скористатися маленькими хитрощами, обігрівачі можна перетворити на привабливий та майже непомітний елемент дизайну приміщення.

ТОП повербанків з бездротовою зарядкою (Новини компаній)

Часто трапляється, що телефон «сідає» в незручний час або немає світла, щоб підзарядити пристрій. Тоді у пригоді стає зовнішня батарея, якої вистачає на декілька підзарядок.

Як правильно кріпити бойлер? (Новини компаній)

Різноманітність водонагрівачів на ринку дозволяє легко підібрати модель, яка підходить для потреб будь-якого споживача

photo_camera Арт-паб Чеширський кіт – найкращий паб міста

Багатирчук Олег Олександрович – успішний підприємець, власник арт-пабу «Чеширський кіт», який не мав досвіду у ресторанній справі. Але у 2018, 2019, 2020, 2021 роках його заклад назвали найкращим пабом міста за версією всеукраїнського конкурсу «Народний бренд».

Свіжий випуск

№ 32 від 23 листопада 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up