This version of the page http://zt.20minut.ua/Podii (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-04. The original page over time could change.
Події у Житомирі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Житомир

Події

Головне зі зведення Генштабу: дітей Херсонщини примушують навчатися за російською програмою, а з Нової Каховки вивозять торговельне обладнання

Новини, що ви могли пропустити, на ранок 4 грудня.

4 грудня на календарі: свята, події, традиції

Сьогодні, 4 грудня, відзначають Введення у храм Пресвятої Богородиці. У цей день світова спільнота відзначає Міжнародний день обіймів, Всесвітній день фетбайку, Міжнародний день гепардів

Рятувальники Житомирщини застерігають обігріватись безпечно

Рятувальники спільно з працівниками органів місцевої влади провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян Чуднівської та Радомишльської громади Житомирського району щодо дотримання правил пожежної безпеки під час використання пічного опалення та електронагрівальних приладів. Про це повідомили у пресслужбі У ДСНС в Житомирській області.

Нагадуємо: з 1 грудня на Житомирщині заборонений вилов раків

З 1 грудня 2022 року до 30 червня 2023 року в області триватиме заборона на вилов річкових раків. Про це повідомляє Житомирський рибоохоронний патруль. 

play_circle_filled Судовий розгляд справи «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка завершився третім відводом суддей

На судовому засідання 2 грудня 2022 року колегія суддів Богунського районного суду повинна була заслуховувати покази «житомирського стрільця» Анатолія Захаренка. Але замість цього була винесена Ухвала про самовідвід двох суддів судейської колегії та справу передано до канцелярії для проведення авторозподілу справ між суддями. Це вже третій самовідвід за останні місяці, що суттєво затягує розгляд справи.

Сьогодні у Житомирі запрацювала резиденція Святого Миколая

Про це повідомили у Житомирській міській раді. 

90600 вояків втратив противник з початку повномасштабного вторгнення

За минулу добу ЗСУ відмінусували ще 510 рашистів. 

Зв'язки з громадянами росії і проросійська література: в СБУ повідомили про результати обшуків на об'єктах УПЦ (московського патріархату) на Житомирщині

Служба безпеки України завершила контррозвідувальні (безпекові) заходи на об’єктах Української православної церкви (московського патріархату) на Житомирщині. Про це повідомили у пресслужбі. 

На Житомирщині піротехніки ДСНС знищують боєприпаси часів минулих війн та сучасності

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Житомирській області.

Державна міграційна служба оформила перше посвідчення на повернення в Україну

Українці, яких було незаконно депортовано до рф, тепер можуть через своїх родичів в Україні оформити посвідчення на повернення на Батьківщину.

Свіжий випуск

№ 32 від 23 листопада 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up