This version of the page http://zt.20minut.ua/Kryminal (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-04. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Житомир

Кримінал

Уродженця Житомира Юрія Кота судитимуть за дежзраду

Як повідомили в Офісі Генерального прокурора, перед судом постане колишній український телеведучий за державну зраду та виправдовування збройнї агресії рф. 

Раніше судимий житомирянин обікрав квартиру: виніс техніку, гроші і харчі

Поліцейські з’ясували, що 46-річний містянин проник до чужого житла та викрав звідти побутову техніку, інструменти, гроші та харчові продукти. Нині чоловік затриманий. Правоохоронці встановлюють всі обставини.

Верховний Суд визнав незаконною передачу пам’ятки архітектури - палацу Терещенків у власність Житомирської єпархії УПЦ МП

Верховним Судом 30.11.2022 задоволено касаційну скаргу Житомирської обласної прокуратури про скасування рішень суду першої та апеляційної інстанцій, якими відмовлено прокуратурі у задоволенні позовних вимог щодо повернення до державної власності колишнього маєтку Терещенка, що у с. Червоне Житомирського (раніше Андрушівський) району.

photo_camera СБУ провели обшуки у Свято-Анастасіївському жіночому монастирі у Житомирі

Співробітники Служби безпеки України проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи на об’єктах УПЦ (МП) у Житомирській, Рівненській та Закарпатській областях.

У селі на Чуднівщині чоловік викрав мобільний і банківську картку, необережно залишені в магазині

30 листопада з приміщення магазину у жительки Чуднівської громади було викрадено мобільний телефон та банківську карту. Оперативники кримінальної поліції встановили причетного до правопорушення. 

На Житомирщині СБУ блокувала злочинну групу кібер-шахраїв у соцмережах: постраждало більше тисячі українців

Кіберфахівці Служби безпеки України задокументували діяльність злочинної групи хакерів, яка діяла на Житомирщині.

У Коростишеві викрили жителя Донеччини, який виманив у пенсіонерки 40 тисяч доларів нібито за порятунок дочки

У середині лютого до відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирське районне управління поліції надійшло повідомлення про шахрайство відносно жительки с. Стрижівки. В обідню пору до неї зателефонував «лікар» та повідомив, що її донька потрапила у ДТП.

Екс посадовець райдержадміністрації з Житомирщини проведе в ув’язненні 6 років за хабар у 1000 доларів США

Посадовець, який займав відповідальне становище,  «посприяв» зміні цільового призначення сільгоспугідь за хабар у тисячу доларів.

Під вартою без права грошової застави залишиться підозрюваний у розбійному нападі та заволодінні 1,6 млн грн

За апеляційною скаргою прокурорів Житомирської обласної  прокуратури скасовано ухвалу суду першої інстанції щодо обрання запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту підозрюваному у розбійному нападі, поєднаному із насильством та заволодінні майном в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 187 КК України).

Судове засідання по зловживаннях в Житомирському онкодиспансері перенесли – адвокати зайняті, обвинувачені захворіли

У Корольовському районному суді м. Житомира 30 листопада 2022 року повинно було відбутися судове засідання щодо розгляду справи з обвинувачення чотирьох осіб в махінаціях при призначенні ліків.

Свіжий випуск

№ 32 від 23 листопада 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up