This version of the page http://zt.20minut.ua/Korostyshiv (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-04. The original page over time could change.
Коростишів - 20 хвилин Житомир

Коростишів

Минулої суботи ще один маркер українства з’явився у Коростишеві

Подія, яка відбулася минулої суботи, 13 листопада, у місті Коростишеві та у селі Горбулів (колишній Черняхівський район), мала б привернути увагу громадськості усієї Житомирщини.

Майже мільйон гривень бюджетних коштів привласнено під час капітального ремонту доріг на території Коростишівського району

Коростишівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно фізичної особи-підприємця за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

"Не знав", "забув" - у Коростишівському районі п’ятьох колишніх депутатів оштрафовано за несвоєчане подання декларацій

Повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури. 

У Коростишеві вдалося врятувати двоповерховий будинок, в якому зайнявся утеплювач димоходу

9 грудня о 14:03 по лінії «101» м. Коростишів надійшло повідомлення, що з-під даху приватного двоповерхового житлового будинку по вул. Суворова йде дим.

У селі на Коростишівщині на пожежі врятовано прикуту до ліжка жінку

7 грудня о 17:35 рятувальники Коростишівського району виїхали на виклик до села Стрижівка, де за повідомленням селянки, виникла пожежа в її дерев’яному житловому будинку.

Екологи готують позов про призупинення діяльності Коростишівського водоканалу

Також еконспекція повідомила правоохоронні органи про вчинення кримінального правопорушення посадовими особами комунального підприємства.

Одне з найбагатших міст Житомирщини перетворилося на звичайний смітник. Фоторепортаж

Цими днями вдалося побувати в Коростишіві – одному з найбагатших міст Житомирської області.

Рятувальники Коростишева провели дезінфекцію об’єктів інфраструктури міста

Рятувальники Житомирщини продовжують проводити заходи, спрямовані на протидію поширенню коронавірусної інфекції Covid – 19. 

49-річний житель Чернігівської області організував незаконний видобуток піску на землях Коростишівщини

У Коростишеві поліцейські оголосили про підозру у розкраданні піску директору приватного підприємства

В Щигліївській школі Коростишівської ОТГ відкрили медіатеку

Наприкінці 2018 року у Коростишівській громаді відкрили першу медіатеку у сільській місцевості, яка перетворила звичайну шкільну бібліотеку в інтерактивний простір з місцями для навчання, відпочинку та розвитку школярів.

Свіжий випуск

№ 32 від 23 листопада 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up