This version of the page http://zt.20minut.ua/Podorozhi (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-04. The original page over time could change.
Подорожі у Житомирі й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Житомир

Подорожі

Електронна черга на кордоні запрацює у жовтні

Міністерство інфраструктури разом з Державною прикордонною службою та Державною митною службою презентувало перевізникам проєкт «Електронна черга перетину кордону» на прикордонних автомобільних пунктах пропуску.

Українські біженці повертаються додому: митники пояснили, які речі і скільки можна ввозити з-за кордону

Чимало українських сімей повертаються додому після свого тимчасового прихистку за кордоном.

Зверніть увагу: змінено умови ввезення домашніх тварин до Польщі

Повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

В ЄС оголосили нові правила в’їзду для туристів

В Європейському Союзі ухвалили нові правила для в'їзду туристів під час пандемії COVID-19. Від 1 лютого 2022 року дозвіл на в'їзд мандрівникам визначатиметься від індивідуального санітарного статусу, а не від країни, з якої вони прибувають.

Пресслужба аеропорту «Бориспіль» розповіла про найпопулярніші серед українців напрямки для подорожей

Найчастіше українці обирали Єгипет та Туреччину.

Святкова столиця Молдови зустріла кореспондента "20 хвилин"

Наш власкор Андрій Козаченко цими вихідними відвідав Республіку Молдова, де познайомився з культурою, традиціями, сучасним життям сусідньої країни. 

Збираєтесь в Європу? Ознайомтесь з умовами в'їзду до європейських країн для громадян України

Що потрібно знати перед подрожами до Європи і які документи необхідні для перетину кордону.

Польща посилила умови в’їзду з України

З понеділка, 15 грудня, для в’їзду в Польщу з-за меж Шенгенської зони необхідно мати негативний тест, зроблений не більш ніж за 24 години до поїздки, навіть за умови вакцинації.

В ЄС вирішили виключити Україну зі списку "зелених" країн. Що буде з подорожами?

Засоби масової інформації повідомили, що посли Європейського Союзу 5 листопада погодили виключення України із «зеленого списку» для подорожей. Сталося це нібито на тлі погіршення епідемічної ситуації. В МЗС України запевняють, що хвилюватися зарано.

ЄС може виключити Україну із "зеленої" зони: що чекає на туристів

Голова МЗС України Дмитро Кулеба запевнив, що тотального закриття кордонів для українців не буде.

Свіжий випуск

№ 32 від 23 листопада 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up