This version of the page http://sapfo.com.ua/ (77.87.195.88) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-28. The original page over time could change.
Сайт для девушек и женщин Сапфо. Женский клуб. Женский форум. Тренинги для женщин. женский журнал, сайт для женщин, красота и здоровье, как похудеть, секс, журнал о моде, кулинария, выйти замуж, фэн шуй, эзотерика, беременность, гадание, спорт,



Клуб «Сапфо» - храм Афродиты

Сколько достойных женщин хотели бы улучшить свою жизнь, изменить всё прямо сейчас?! Если Вы одна из них, или одна из тех, кому есть чем поделиться – наш клуб говорит Вам: ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!!!

 

КАК СТАТЬ ЧЛЕНОМ КЛУБА «САПФО»

 

Ближайшие семинары и эксклюзивные тренинги


07 декабря 2022 - Тренінг "Робота з запереченнями у продажах та по телефону"


За статистикою, перш ніж зробити покупку, будь-який клієнт заперечує як мінімум 3-4 рази. На тренінгу по роботі з запереченнями Ви в короткий термін навчитеся справлятися з будь-яким опором клієнта і доводити продаж до завершення.

21 декабря 2022 - Онлайн курс навчання "В2В - продажу"


У торгівлі виділяються два найбільші сектори – збут товарів (послуг) організаціям та приватним покупцям. Робота в кожній із цих областей має свої складнощі, і ми їх завжди враховуємо на наших тренінгах-практикумах.
Так, як Ви хочете укладати більше великих угод, але не з кожним контрагентом все йде гладко. Нескінченні "ми подумаємо", "надто дорого", "поки не готові" зводять нанівець всі зусилля і заважають рости. Якщо ви готові покращити свої звичні технології роботи та задіяти просунуті інструменти, заточені саме під сферу B2B, Вам допоможе Наталія Дехтярьова та Ірина Головньова.

27 декабря 2022 - Тренінг "Управління мотивацією персоналу, підвищення ефективності"


У цей час бізнес-тренінги для керівників управління персоналом дозволяють у рази підняти старанність кадрів – продуктивність персоналу та відповідальність за результат на всіх рівнях управління.
Як підвищити мотивацію персоналу, не збільшуючи фонд оплати праці?


Полезные советы

Все советы

Денежный эгрегор. Интервью с кармологом Наталией Мищенко


Как можно прокачать денежный эгрегор? Что для этого нужно сделать?
Для меня лично эгрегор денег — это всегда магические находки монеток, поднимая которые я понимаю, что мне не нужно работать (заниматься привычным для себя бизнесом), но взамен придется уделить много времени осознанным сновидениям или работе с клиентами по кармической диагностике

О накрутке пользовательской аудитории на стрим


Стриминговая площадка Twitch позволяет мастеру стратегий или шутеров показать пользователям личное искусство прохождения увлекательной игры и заработка, при этом, неплохих денег. Однако с целью потешить собственное самолюбие или хорошо зарабатывать, стримеру нужны зрители.

Накрутка просмотров на Твич по выгодным ценам


Твич – популярная среди стримеров в России площадка. Здесь создаются новые каналы, поэтому конкуренция постоянно нарастает. В борьбе за внимание пользователей стримеры используют различные способы для продвижения своих каналов.

Як виправити почерк у дитини?


Не всі діти вміють гарно писати. У багатьох школярів зустрічається негарний почерк, який впливає на їх оцінки. Вчителі досить суворо ставляться до цього питання, тому батькам доводиться звертати на це увагу і допомагати дитині виправити її.

Розвиток дрібної моторики у дітей


Батьки молодших школярів і педагоги початкових класів нерідко нарікають на почерк сучасних дітей і те, що вони неакуратно ведуть свої зошити. Дорослим здається, що учні не виявляють належної старанності при виконанні письмових робіт, через що і страждає зовнішній вигляд букв та цифр.


Статьи

Чим корисний іван-чай, як його правильно заварювати та пити
Як дівчині освідчитися в коханні оригінально
Як дівчині освідчитися в коханні щоб вона повірила?
Як освідчитися у коханні хлопцю?
Як навчитися подобатися чоловікам?




 

© 2009 - 20 Женский образовательный клуб "Сапфо"
Tel.: +38 (044) 237-90-05
Mail: info@sapfo.com.ua
Веб-студия NewHost - создание сайтов