This version of the page http://te.20minut.ua/Groshi (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-18. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Тернопіль

Гроші

Ялинки по 179, а гірлянди по 40: скільки коштують новорічні прикраси і де вигідніше купити

До нового року ще понад місяць, а тернопільські магазини вже переповнені святковими декораціями та ялинками. Де дешевше купити новорічні прикраси і які за якість – читайте у матеріалі. 

photo_camera Скільки коштує орендувати квартиру у Тернополі. Де дешевше? (ІНФОГРАФІКА)

Ми порівняли вартість оренди квартир у різних мікрорайонах Тернополя. У якому мікрорайоні найдешевше та найдорожче житло? Де найбільше пропозицій та скільки різних типів квартир? Про це читайте у матеріалі та дивіться інфографіки!

photo_camera Ми порівняли вартість продуктів у супермаркетах Тернополя. Де нижчі ціни? (ГРАФІКА)

Вартість соціально важливих продуктів на полицях магазинів продовжує змінюватися. Чимало товарів дорожчають, а дещо навпаки – трохи подешевшало. Ми порівняли ціни у чотирьох мережах супермаркетів міста.

photo_camera Що і за скільки можна купити на суботніх ярмарках у Тернополі (ЦІНИ)

Сільськогосподарські ярмарки у Тернополі проводять щосуботи. Вони тривають від ранку до обіду. Ми дізналися, що там продають та які ціни. Про це у матеріалі.

В Україні запрацював офіційний сайт єРобота: які напрямки та умови

Отримувачам грантів вже перерахували понад 201,8 млн грн.

photo_camera Термобілизна, пледи та навіть електроковдри: що можна купити у Тернополі, щоб бути в теплі

У Тернополі вже розпочався опалювальний сезон через похолодання. Наразі проблем з тепло та газопостачанням немає, однак невідомо, чого чекати цієї зими. Тож багато людей вже готуються до можливих проблем. Ми дізналися, які недорогі та корисні речі допоможуть зігрітися. Що продають та за скільки – про це у матеріалі.

Як родичам зниклих безвісти отримати виплати по втраті годувальника

Кому призначають виплати у разі зникнення безвісти годувальника та які пільги належать членам таких сімей — читайте у матеріалі.

Субсидія під час війни: хто може отримати в опалювальний сезон і від чого залежить сума

На Тернопільщині стартував опалювальний сезон. До платіжок за світло, воду та газ додалися ще й платіжки за тепло. Єдиний вихід економії для тернополян – оформити субсидію. Чи реально під час війни отримати грошову допомогу від держави на відшкодування житлово-комунальних послуг та які зміни внесли в нарахування – ми розібралися.

Українці зможуть з 16-ти років відкладати гроші на пенсію у «Дії»

Українці з 16 років зможуть добровільно сплачувати внески до Пенсійного фонду на майбутню пенсію.

Сири по 250, а макарони по 27: скільки коштують продукти з Європи і де дешевше купити

Аби скуштувати цукерки з Польщі, ковбасу з Німеччини або каву з Іспанії – не обов’язково їхати за кордон. Адже полиці тернопільських крамниць переповнені іноземною продукцією.  Як зросли ціни – читайте далі. Ми побували у кількох магазинах та підготували для вас корисну добірку основних товарів. 

Свіжий випуск

№ 46 від 16 листопада 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up