This version of the page http://www.eurowater.ua/ (185.40.46.16) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-09. The original page over time could change.
Водопідготовка EUROWATER

Ми очищаємо воду!

Підготовка води закладена в наше ДНК. Ми маємо багаторічний досвід у розробці та виробництві довговічних установок для очищення води з високою експлуатаційною надійністю та низькими експлуатаційними витратами. Водопідготовка з 1936 року

В чому наша відмінність

Новини
 

05.07.2022

Важливість якості води у виробництві водню

Для виробництва зеленого водню потрібна не тільки відновлювана енергія, але й надчиста вода. Якість води впливає на продуктивність електролізера, тому наявність правильного рішення для очищення води має вирішальне значення.

Читати більше

09.12.2021

Інтелектуальне управління системами зворотного осмосу

Новий контролер SE40 від EUROWATER контролює і реєструє продуктивність вашої системи зворотного осмосу з інтегрованою реєстрацією даних.

Читати більше

10.08.2021

Система пом'якшення Triplex

Пом'якшувач води від EUROWATER тепер доступний у потрійній версії. Поставляючи потік до 60 м3/ год, новий потрійний пом'якшувач води SMP ідеально підходить для критичних застосувань.

Читати більше

Переглянути всі новини

Від грунтових вод до ультрачистої води

Ми пропонуємо промислові рішення з водопідготовки, які гарантують щоденний обсяг води бажаної якості і кількості - питна, пом'якшена, знесолена і ультрачиста вода.

Якість води

Збережіть воду та енергію

Для виробництва чистої води використовується сира вода! Ми розробили рішення з очищення води, які вимагають мінімальної витрати ресурсів з мінімальним впливом на навколишнє середовище. Нові ефективні технології можуть знизити споживання води та енергії на вашій станції водопідготовки та забезпечити економію до 90%.

Дізнатися більше про рішення економії води

Дізнайтеся нас краще!

Щоб переглянути це відео, прийміть файли cookie.

Водопідготовка без кордонів

Ми глобальна компанія, і в той же час локальна. Маючи місцеві офіси з продажу та обслуговування EUROWATER по всій Європі, ми можемо вирішувати локальні митні, мовні та юридичні питання. Наші ноу-хау в області очищення води виходять за межі кордонів, що робить нас одним з провідних постачальників обладнання для підготовки води в Європі.

Знайдіть свій місцевий офіс з продажу та обслуговування

4

Виробництва

23

Локальних офісів в Європі

21

Дистриб'юторів по всьому світу

432

Співробітників

keyboard_arrow_up