This version of the page http://itukraine.org.ua/hack-the-new-world.html (185.104.45.87) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-11-02. The original page over time could change.
Асоціація "IT Ukraine" - Hack the New World

Hack the New World

Про подію:

IT Arena організовує онлайн-хакатон Hack the New World, спільно з клубом інвесторів Lviv Tech Angels та за підтримки Львівської міської ради, щоб знайти та застосовувати рішення, які допоможуть Львову пристосуватись до посткарантинного періоду.

Рано чи пізно пандемія завершиться, а нам усім доведеться пристосовуватись до нового способу життя. Люди та бізнеси ще не зовсім готові до нових викликів, спричинених СOVID-19. IT Arena також може зовсім по-іншому виглядати у жовтні, але вже зараз ми хочемо знайти рішення, які допоможуть нашому місту пристосуватись до посткарантинного життя. IT Arena оголошує запуск онлайн-хакатону для того, аби знайти рішення для проблем економіки та суспільства, які були спричинені пандемією.
 
Хакатон Hack the New World – у пошуках усіх, в кого є ідеї та експертність, які можна використати у боротьбі з подоланням кризи. Ми дуже хочемо об’єднати талановитих інженерів, інноваторів, візіонерів, дизайнерів, щоб під час 48 годинного хакатону спільно розробити готові технологічні рішення для бізнесу нашого міста та публічного сектору. Зокрема, шукатимемо рішення у таких сферах: туристичний бізнес, індустрії гостинності та подій, рішення для транспорту, торгівля та освіта, розвиток спільноти мешканців Львова.

Чому саме Hack the New World?

  • Хакатон Hack the New World відрізняється від усіх інших тим, що рішення які будуть розроблені під час події, відразу будуть використані містом. Ти зможеш відразу побачити результати своєї роботи. 
  • Досвідчені ментори, яких ти зустрінеш на хакатоні допомагатимуть у роботі над твоїм рішенням і опісля, адже ціль для учасників та менторів – реальне рішення для міста, яке працює.
  • Усі ідеї, які будуть створені та розроблені під час хакатону мають можливість бути обраними та профінансованими інвесторами клубу Lviv Tech Angels.

Кого ми шукаємо?

  • програмістів з досвідом роботи в ІТ не менше 2х років
  • дизайнерів, готових до експериментів
  • стартаперів, які знають як робити ідеї реальністю
  • інноваторів, які вже мають ідею порятунку світу від COVID-19
  • менеджерів, які можуть в дуже короткі строки ефективно організувати команду

Вартість реєстрації на участь у хакатоні – $15. Ці кошти будуть перераховані на благодійний проект United for health.

Реєстрація
  • 1149
  • 0
Поділитись

Більше подій

05.11

Chernihiv.IT VOLUNTEER FRONT

Перейти до події
22.11

Вебінар GOLAW "Вихід бізнесу на ринок Німеччини"

Перейти до події
10.11

Vision One як інструмент виявлення атак на ранній стадії та Apex One як інструмент відпрацювання загроз

Перейти до події
27.10

АЙТI HALLOWEEN

Перейти до події
Підпишіться на наші оновлення
Asset 2

We support the Sustainable Development Goals

Контакти

Адреса: 04071, м. Київ, вулиця Ярославська, 58 (Astarta Organic Business Centre)

Телефон: +38 099 266 39 03

E-mail:hello@itukraine.org.ua