This version of the page http://ua.gs-art.com/about-us/ (77.87.192.7) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-23. The original page over time could change.
Про нас / Goldens

Про нас

Аукціонний Дім «Goldens» (раніше - "Золотое Сечение"), заснований в 2004 році, регулярно проводить аукціони та виставки-продажі творів живопису та графіки, російської ікони.

Основні напрямки нашої діяльності - класичний живопис XIX-XXI ст., Мистецтво альтернативних течій (авангард, нонконформізм, андеграунд), сучасне «актуальне» мистецтво, предметний дизайн і фотографія, а також російська православна ікона.

Всі твори мистецтва надходять на аукціон з найрізноманітніших приватних збірок та галерей СНД та країн Європи. Всі вони проходять кваліфіковану експертизу кращих фахівців і технологів, що підтверджує їх справжність та високу якість.

Метою для нас є не тільки формування в Україні цивілізованого художнього ринку, але і стимулювання вітчизняних колекціонерів українського мистецтва XIX-XIX ст., підтримка їх інтересу до цього яскравого, надзвичайно різноманітного і дивовижного явища світової культури.