This version of the page http://te.20minut.ua/Dityam (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-15. The original page over time could change.
Дітям - новини про дітей та молодь - 20 хвилин Тернопіль

Дітям

Звуки війни: прості поради психологині як допомогти дитині не боятися сирени й гучного гуркоту

Діти завжди відчувають тривогу дорослих, це підсилює також їх особистий страх. Події останніх днів змусили нас по-новому відчути страх і нагадали нам, як важливо перебувати в безпеці під час тривоги.

Як допомогти дитині пережити втрату близької людини: п'ять помилок, яких варто уникати

Смерть близьких людей — це завжди горювання, і зазвичай найбільш вразливі в таких життєвих ситуаціях — діти, адже часто вони не знають про таке явище, як смерть.

У Тернополі при Катедрі працюватиме катехитичний клас для дітей (ГРАФІК РОБОТИ)

Катехитичний клас працюватиме щонеділі для найменших тернополян та гостей міста. 

photo_camera Вісім способів ощасливити дитину за допомогою картонної коробки

У картонних коробках найкраще те, що з їх допомогою можна зробити щасливою майже будь-яку дитину. А з певного віку можна просто дати дитині коробку, ножиці, скотч і показати одну з фотоідей нижче, а вона усе зробить сама. Ну, або ви на годину-дві будете мати краплину спокою. Отже, що можна зробити зі звичайних картонних коробок, щоб ощасливити дитину?

Нітай та Авенір, Каталея і Теона… Тернополяни не перестають дивувати у виборі дитячих імен (ПІДБІРКА)

Ім’я має сакральне значення для людини. В нашій області давно поширена тенденція давати новонародженим малюкам старовинні імена, або ж запозичені з інших держав чи культур. Рейтинг щороку змінюється. Якими традиційними та рідкісними іменами називали діток на Тернопільщині від січня цього року? Читайте у нашому матеріалі.

У Драмтеатрі зірки шоу-бізнесу зустрінуться з дітьми Тернопільщини. Хто буде із знаменитостей

Дітей Тернопільщини запрошують на зустріч із зірками. Участь у заході безкоштовна

Йдемо в садочок без сліз: поради від тернопільських вихователів

Від місяця до півроку триває адаптація до дитячого садочка у малечі 2,5-3 років. Батькам важливо знати особливості цього процесу, аби полегшити, а не ускладнити його для своєї дитини.

У тернопільській школі організували безкоштовний денний літній табір для дітей (ПРОГРАМА)

Літній табір «Збиранка» організували у Тернопільській школі №14 ім. Богдана Лепкого для дітей віком 10-15 років

Які табори працюватимуть на Тернопільщині влітку

Відпочинок на морі чи в горах, скоріш за все, доведеться відкласти на більш пізній час. Все через війну, яка лютує в Україні. Проте альтернатива гаджетам все ж є. Ми зібрали корисну інформацію про літні табори, які працюватимуть на Тернопільщині

«Веселі Канікули з Богом» : як це буде відбуватись в час війни

Веселі канікули в час війни – це новий виклик для аніматорів, який вони безсумнівно прийняли і розпочали свою діяльність в нових умовах, створених війною.

Свіжий випуск

№ 41 від 12 жовтня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up