This version of the page http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-12. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Тернопіль

Від Читачів

Інтеграційна зустріч з ВПО в смт. Велика Березовиця

У партнерстві із фондом Фрідріха Еберта ГО «ТМЖК «Відродження нації»», ЗУНУ, Тернопільська районна рада за підтримки «КримСОС» на базі Велико-Березовицької ТГ 09.10.2022 провели інтеграційну зустріч із ВПО.

Жорстоке отруєння безневинних тварин

07.10.2022 у м.Заліщики відбулося вбивство двох безпритульних тварин. Сьогодні їх знайшли мертвими біля технікума. Ці тварини були безобідними неагресивними, 5 років прожили на території базару. Питання: за що?

Вбивство безпритульних тварин у м. Заліщики

Поки ЗСУ рятує тварин, то в Заліщиках їх вбивають. Волонтери подзвонили на 102, і подали заяву про жорстоке вбивство безпритульних тварин.

Реєстрація права власності на майно, що розташоване на окупованій територіїї України

Відповідно до ст. 11 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України"на тимчасово окупованій території право власності охороняється згідно із законодавством України. За державою Україна, Автономною Республікою Крим, територіальними громадами, у тому числі територіальною громадою міста Севастополя, державними органами, органами місцевого самоврядування та іншими суб’єктами публічного права зберігається право власності та інші речові права на майно, у тому числі на нерухоме майно, включаючи земельні ділянки, що знаходиться на тимчасово окупованій території.

Мобільний додаток "Параюристи" - гарантована правова допомога

Величезна спільнота українців зараз об’єдналася для того, щоб допомагати військовим та членам їх сімей, медикам, людям, які змушені були покинути дім, дітям, які постраждали від війни. Водночас українці майже щоденно стикаються з тим, що змінюються закони, алгоритми вирішення найбільш типових правових проблем. Аби полегшити роботу тих, хто допомагає іншим, українські громадські організації та державні установи спільно створили додаток “Параюристи”.

На що варто звертати увагу при укладенні кредитного договору

В Україні до закордонного досвіду «життя в позику» ставляться максимально обережно. Кредитування фізичних осіб (кредитний договір) є запорукою соціальної та економічної стабільності, вносячи свій внесок в реалізацію основних напрямків державної політики. Проте для споживачів, що наважилися на кредит, необхідно врахувати – не стільки стабільність доходу, скільки чітке усвідомлення правил, за якими його беруть, а потім повертають.

На Тернопільщині шукають роботу 267 вчителів

Із початку 2022 року за сприянням у працевлаштуванні в обласну службу зайнятості звернулись 734 працівника сфери освіти, яким було надано статус безробітного. Найбільше їх перебувало на обліку у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості – 229 та Кременецькій райфілії Тернопільського обласного центру зайнятості – 130 осіб.

Топ 10 вакансій та зарплат на ринку праці Тернопільщини

На кінець вересня 2022 року більшість вакансій, якими оперувала служба зайнятості Тернопільської області, були у переробній промисловості, освіті, торгівлі, охороні здоров'я, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур'єрській діяльності. З них - 10% із заробітною платою вищою від середньої по області.

Електронний договір: порядок укладення та підписання

Електронний договір – це домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов’язків і оформлена в електронній формі. Однак, допустимо укладення господарських договорів у спрощеній формі шляхом обміну листами, факсограмами, телеграмами, телефонограмами та іншими засобами електронної комунікації, а також шляхом підтвердження прийняття до виконання замовлення, якщо законом не встановлено спеціальні норми до форми та порядку укладення даного виду договорів. Отже, договір, укладений в електронній формі, вважається таким, що укладений у письмовому вигляді .

Ухилення від виконання своїх обов’язків щодо виховання дитини – є підставою для позбавлення батьківських прав

Позбавлення батьківських прав є крайнім заходом, який тягне за собою серйозні правові наслідки як для батька (матері), так і для дитини. Позбавити батьківських прав можливо виключно у судовому порядку.

Свіжий випуск

№ 41 від 12 жовтня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up