Кращі цінові пропозиції 31 товар
Хіти продаж
 

Інтернет-магазин побутової техніки та електроніки Foxtrot

Онлайн-магазин техніки та електроніки Foxtrot – одна з лідируючих торгових мереж в Україні. Бренд вийшов на ринок 25 років тому. За цей час наша команда відкрила 228 супермаркетів «Фокстрот» по всій Україні та встигла створити потужний, швидко працюючий інтернет-магазин. Асортимент онлайн-точки продажів величезний і охоплює всі товарні категорії, доступні для стаціонарних магазинів.

У 2019 році ми представили нову стратегію політики мережі, яка торкнулася всіх аспектів діяльності компанії – фірмовий стиль, доставка, робота консультантів.

Брендові особливості інтернет-магазину побутової техніки

Незмінний символ Foxtrot – лисиця Фоксі. Вона завжди готова комунікувати з покупцями, розповідаючи їм про знижки, бонуси та програми лояльності.

Наш бренд фокусується на широкій аудиторії, охоплюючи молодь, середнє та старше покоління. Робота з молодими людьми змушує нашу команду постійно розширювати асортимент. Так, після впровадження нової стратегії в продажу в Фокстрот можна знайти різні «пакетні» рішення: обладнання для блогерів, відеооператорів тощо.

Інтернет-магазин електроніки відрізняється продуманим дизайном. Навігація сайтом не викликає ускладнень. Користувачі швидко переходять між категоріями, потрапляють на сторінку оформлення та оплати замовлення.

Нововведення незабаром торкнуться й офлайн мережі торгових точок. Нова стратегія має на увазі зміну формату магазинів таким чином, щоб зробити життя покупців простіше «тут і зараз». Залежно від формату, в кожній з точок продажів буде реалізовано одне з нововведень:

  • Youtube точка. Спеціальна зона, в якій можна особисто попрацювати з технікою й електронікою, що підходить для створення контенту. У точці можна буде записати влоги або провести онлайн-конференцію.
  • Фотозони з декораціями. Ще одна цікава локація для зйомки контенту, в якій будуть відповідні декорації тм фони.
  • Зона новинок. Частина магазину буде відводитися під демонстрацію топових і рідкісних новинок світу електроніки.

Нововведення відкриють перед клієнтами мережі магазинів безліч нових можливостей.

Особливості оплати товарів

Покупцям інтернет-магазину комп'ютерної техніки доступні всі способи оплати:

  • Готівкою.
  • Банківською картою (через інтернет-банкінг і систему безпечних платежів).
  • Післяплатою при отриманні товару.

Оплата післяплатою доступна тільки при замовленні доставки службою Нової пошти. Разом з замовленим товарів клієнти обов'язково отримують товарний чек, гарантійний талон та інструкцію з користування товаром.

У мережі магазинів також доступна оплата частинами одним із способів:

  • Кредит від ПриватБанку під 0,01%.
  • Розстрочка від Monobank і ПриватБанку.

Заявка на оплату частинами подається на сайті, після чого підтверджується менеджером після особистого дзвінка. Рішення про видачу кредиту займає до 60 хвилин.

Особливості доставки товару

Інтернет-магазин побутової техніки Foxtrot завжди відрізнявся швидкою, злагодженою роботою. Це стосується й доставки. Впровадження нової стратегії передбачає появу нових способів оформлення й доставки замовлень, але спочатку поговоримо про звичні:

  • Самовивіз або Пікап. Покупці самостійно приїжджають в обумовлений офлайн-магазин і забирають замовлення. Для оформлення та уточнення точки самовивозу можна скористатися формою замовлення на сайті або зателефонувати за номером 0 800 300-353.
  • Доставка Новою Поштою. Терміни отримання замовлення – від 1 до 4 днів. Вартість доставки дрібної та середньої техніки варіюється в діапазоні 45-100 грн, великої – до 300 грн.
  • Доставка Укрпоштою. Варіант доступний тільки для дрібної та средньогабаритної техніки. Терміни отримання замовлення між обласними центрами – до 2 днів.
  • Кур'єрською службою Фокстрот. Оформлення можливо тільки при виборі готівкової оплати. Терміни отримання замовлення – 1-3 дні з моменту оформлення.

Ми доставляємо замовлення в часовому проміжку 24/48/72 в залежності від формату магазину, регіону та рівня сервісу, встановленого для точки продажу, з точністю 98%.

Нововведення в ніші доставки

Онлайн-магазин техніки Foxtrot постійно думає про клієнтів. Тому нова стратегія відкрила кілька цікавих можливостей:

  • Проект pick-up, що передбачає оформлення замовлення за 5 кліків. До впровадження проекту для оформлення товару необхідно було зробити 18 кліків. Крім того, якщо користувач замовляє доставку в один з 228 супермаркетів «Фокстрот», забрати товар можна вже через 30 хвилин (звичайно, якщо він є на складі).
  • Послуга ранкової доставки. Поки послуга доступна тільки жителям Києва, пізніше планується реалізувати її також в інших містах з мільйонним населенням. Суть в тому, що товар привозять рано вранці – з 6 до 9 години.
  • Експрес отримання замовлення. При оформленні експрес-доставки покупці отримають замовлення протягом 60 хвилин. Нова опція поки доступна тільки у великих містах.

Наша команда не стоїть на місці й постійно показує результати, пропонуючи при цьому доступні ціни на товари. До речі, якщо ви хочете отримувати найвигідніші пропозиції бренду, варто вступити в Фокс-клуб.

Програма лояльності Фокс-клуб

За кожну зроблену в мережі покупку постійні клієнти отримують бонуси. Надалі їх можна використовувати на оплату інших товарів. Щоб почати отримувати бонуси, необхідно зареєструватися в програмі лояльності онлайн-магазину техніки.

Бонусний гаманець працює дуже просто – один бонус дорівнює одній гривні. Причому використовувати бонуси можна в будь-який момент. Ви можете почекати, поки накопичиться сума для оплати конкретного товару або ж віддати частину бонусів, щоб знизити ціну техніки.

Учасники Фокс-клубу отримують вагомі вигоди:

  • Постійна економія. Бонуси – це потенційна знижка на новий товар. До того ж, якщо учасники купують техніку або електроніку в офлайн мережі, доставка обходиться дешевше.
  • Вигідні умови співпраці. Учасникам доступна послуга «заморозки» ціни, а також більш тривалий термін обміну й повернення.
  • Всебічна підтримка, тобто швидкі консультації під час вибору товару за телефоном тощо.
  • Спеціальні пропозиції. Сюди відносять знижки до дня народження, закриті акції для учасників клубу та навіть персональні акції, вигідні пропозиції від партнерів.

Учасники клубу першими отримують всю інформацію про новинки в мережі, акції та спеціальні пропозиції. Зареєструватися в Фокс-клубі можна одним із трьох способів:

  • Онлайн на офіційному сайті Foxtrot – для реєстрації потрібно перейти на сторінку програми лояльності.
  • Відправивши SMS на короткий номер 2701 – необхідно відправити повідомлення з текстом «ФОКС».
  • В одному з супермаркетів «Фокстрот» в вашому місті – просто зверніться до касира, заповніть спеціальну форму та станьте учасником програми.

Мережа магазинів Foxtrot – головний представник світу техніки та електроніки в Україні. Слідкуйте за новинками й робіть вигідні покупки разом з командою мережі. Пам'ятайте, що нове завжди краще старого – «Живи Наживо» з Фокстрот!

Магазини працюють!

Купуй безпечно, вжито всіх санітарних заходів

Купуй в магазинах

Все інше замовляй на foxtrot.ua

Кредитування

Зручно оформлюй оплату частинами або розстрочку

Отримуй швидко та зручно

Працює Фокстрот-доставка та Фоксаж-самовивіз