This version of the page http://te.20minut.ua/Vin-i-Vona (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-09. The original page over time could change.
Він і вона | Корисні поради для закоханих - 20 хвилин Тернопіль

Він і Вона

Дощі та любов: які три знаки Зодіаку поринуть в кохання цієї осені

Осінь – це не лише пора теплих светрів та пожовклого листя, а й ідеальний сезон, щоб відшукати любов та відчути романтичну атмосферу. Яким знакам Зодіаку поталанить восени у коханні – дізнавайтесь далі.  

Інтим під час вагітності та після пологів: коли безпечно і не можна. Ми дізналися у фахівців

Вагітність і пологи не мають стати на заваді інтимної близькості. Коли сексуальні стосунки безпечні та навіть корисні, як налаштувати себе на інтим, розповіли експерти.

Як пережити крах першого шлюбу: сповідь розлучених тернополян

Другий шлюб може бути успішним, якщо люди усвідомили свої помилки після першої невдачі та готові змінювати життя в кращу сторону. Якщо цього не зробити, то наступати на одні й ті ж граблі можна багато разів.

Як покращити потенцію та задовольнити жінку в ліжку

На думку сексологів, у поганій ерекції часто криється психологічна травма. ЇЇ можна вирішити, але для цього варто працювати і чоловікові, і жінці. Однак до імпотенції можуть призвести і серйозні проблеми зі здоров’ям, наприклад простатит.

Частіше займайтесь сексом: як зберегти чоловічу силу та жіноче бажання

Проблеми сексуального характеру можуть турбувати чоловіків та жінок різного віку. Ця тема настільки делікатна, що часом чоловік боїться сказати про негаразди своїй дружині та навпаки. Експерти розповіли про причини відсутності бажання та як цьому зарадити. Сьогодні, 4 вересня — Всесвітній день сексуального здоров'я.

photo_camera Експерименти в ліжку можуть закінчитись лікарнею: відверто говоримо з гінекологинею та сексологом(18+)

У різні моменти свого життя партнери шукають різноманітні способи розпалити вогонь кохання. Але інколи експерименти можуть мати неочікувані та досить неприємні наслідки. Про це і не тільки говоримо з нашими експертами у матеріалі з рубрики  «Він і Вона».

photo_camera Що ви знаєте про секс та свої ерогенні зони. ТЕСТ (18+)

У рубриці "Він і Вона" ми часто пишемо для вас про щось ду-у-уже особисте. Чи знаєте ви про користь сексу, чи відомі вам ерогенні зони та що ви знаєте про оргазм і не тільки, перевірте свої знання.   

Коли сексу хочеш, але не можеш. Що робити, аби зберегти чоловічу силу

Чи буває ерекція, коли не хочеш сексу? Так буває. І трапляється навпаки. Пояснюють спеціалісти. Як можна чоловікові повернути свою природну силу і що на неї впливає - адресували ці запитання експертам, і ось що вони відповіли.

photo_camera В їхніх руках – букети, в їхніх очах – любов… (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У воєнних умовах день весни та жіночності в Україні ніхто не святкує. Тернопіль – не виняток. Однак, зафіксувати на фото чоловіків із букетами на вулицях міста нам таки вдалося. Дивіться, які світлини вийшли.

Чоловіків менше у шість разів! Чому існує гендерний перекіс серед вчителів на Тернопільщині

У педагогічних колективах Тернопілля гендерна ситуація дійсно варта уваги. Вчителів-чоловіків є катастрофічно мало. У яких навчальних закладах області їх найменше? Які предмети зазвичай викладають чоловіки? Ми дізнались.

Свіжий випуск

№ 40 від 5 жовтня 2022

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Матеріали на сайті підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріали відображають позицію авторів і не обов’язково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up