This version of the page http://www.uapp.org/pub_analitics.htm (193.106.249.146) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-05. The original page over time could change.
Дослідження та аналітика / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Дослідження та аналітика

  • 5 липня 2022Аналіз оновленого антитютюнового законодавства - в допомогу при підготовці матеріалів

    З 11 липня 2022 року в Україні набувають чинності норми Закону 1978-ІХ, які передбачають заборону куріння тютюнових виробів для нагрівання у визначених законом місцях нарівні із сигаретами, кальянами та е-сигаретами (куріння яких заборонено з 2012 року).

    ГО «Життя» звела в одному матеріалі аналіз основних вимог та обмежень, які запрацюють з 11 липня, та наводить поради як для підприємців – щодо дій на виконання вимог закону – так і для споживачів, на випадок захисту від курців-порушників.

    Матеріал стане в нагоді при підготовці журналістських матеріалів – користуйтеся!

     


    Докладнiше
  • 20 травня 2019Підсумки моніторингу висвітлення в медіа президентських перегонів в Україні

    У понеділок, 20 травня 2019 року, о 10:00 коаліція громадських організацій «Комісія з журналістської етики», «Платформа прав людини», «Український інститут медіа та комунікації» та «StopFake» за підтримки проектів Ради Європи провели заключну прес-конференцію щодо підсумків моніторингу висвітлення в медіа президентських перегонів в Україні.


    Докладнiше
  • 27 листопада 2018Майбутнє голосу та нові можливості для видавців

    Перше дослідження споживання новин на пристроях, активованих за допомогою голосу.


     

    Докладнiше
  • 7 вересня 2018Довіра до ЗМІ в Україні зростає — нове опитування USAID-Internews щодо споживання ЗМІ

    У 2018 році українці стали більше довіряти засобам масової інформації (ЗМІ), ніж у 2017, тим самим обернувши загальну тенденцію зниження довіри, яка спостерігалася в опитуваннях з 2015 року. Такі результати щорічного опитування «Ставлення населення до ЗМІ та споживання різних типів ЗМІ у 2018 р.» було представлено сьогодні на прес-конференції.


    Докладнiше
  • 22 серпня 2018Інститут журналістики Reuters опублікував 7-й щорічний звіт Digital News Report 2018

    Інститут журналістики Reuters опублікував 7-й щорічний звіт Digital News Report 2018, для якого опитали 74000 онлайн-користувачів в 37-ми країнах світу


    Докладнiше
  • 17 серпня 2018Радиостанция «Країна ФМ» раскритиковала методологию радиоисследования TNS

    После обнародования «Радиокомитетом» данных второй волны радиоисследования TNS результатами остались довольны не все. Например, методология исследования вызывает вопросы у менеджмента радиостанции «Країна ФМ» - это и отсутствие украиноязычных респондентов, и присутствие в рейтинге радиостанции, не ведущей вещание, и специфический подсчет показателей станций, не участвующих в исследовании. 


    Докладнiше
  • 17 серпня 2018ОБ'ЄМ РЕКЛАМНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО РИНКУ УКРАЇНИ 2017 ТА ПРОГНОЗ ОБ'ЄМІВ РИНКУ 2018. ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ РЕКЛАМНОЇ КОАЛІЦІЇ.

    Всеукраїнська рекламна коаліція переглядає свій прогноз об’ємів рекламно-комунікаційного ринку України 2018 року


    Докладнiше
  • 21 липня 2018Річний звіт IMS 2017-2018: шлях до гарної журналістики

    Коли свобода ЗМІ знову знизилася в усіх куточках світу, потреба у обміні найкращими практиками є найбільш актуальною, ніж будь-коли. Цьогорічний звіт IMS 2017-2018 аналізує досвід, який ми отримали у питаннях безпеки журналістів; демонструє інноваційні підходи засобів масової інформації  до залучення аудиторії, розповідає про якісну журналістику в Азії, на Близькому Сході та в Африці і обговорює кроки, зроблені для боротьби з дезінформацією.


    Докладнiше
  • 21 липня 2018Основні висновки звіту цифрових новин за 2018 рік

    Вперше була виміряна новинна грамотність. Ті, хто має високий рівень інформаційної грамотності, як правило, віддають перевагу газетним брендам та телебаченню. Вони також більш обережні щодо втручання урядів у боротьбу з дезінформацією.


    Докладнiше
  • 16 березня 2018Як боротися з дезінформацією: Практичні поради від ЄС

    The European Commission’s High Level Expert Group (HLEG) опублікувала свою першу доповідь про цифрову дезінформацію в ЄС.


    Докладнiше
  • 27 січня 2014Інтернет, соціальні мережі зводять нанівець всі спроби замовчувати події в Україні

    За результатами експертного опитування, яке було проведене у січні 2014 р. Академією української преси, Інтернет-медіа стали джерелом найбільш об'єктивної та повної інформації про події на київському Майдані Незалежності, а отже стали повноцінною альтернативою пресі, телебаченню та радіо.

    Мета опитування - з’ясувати рівень активності різних вітчизняних медіа та їх популярність серед українців під час подій, пов‘язаних із Євромайданом.


    Докладнiше
  • 25 березня 2013Новые возможности для нишевых медиа?

    Свежее исследование Pew показывает, что при растущем сокращении рынка новостных медиа, нишевые проекты наоборот — развиваются.


    Докладнiше