This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (172.67.132.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-10-03. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини03 Жовтня 2022

03 Жовтня 2022
Своїми заявами Кадиров і Пригожин, ймовірно, підірвали лідерство Путіна – ISW В Інституті вивчення війни впевнені, що Путін, ймовірно, усвідомлює небезпечний шлях, яким почали йти Кадиров і Пригожин.
Чи варто очікувати каяття російського народу? Анатолій Мініч Визнання провини - єдиний шанс для росіян вибратися з імперської петлі Опитування читачів
Швидко та без фейків: читайте ZN.UA у Telegram
З самого ранку окупанти випустили ракети по Дніпровському району Дніпропетровщини Вночі під ворожим вогнем опинилися Нікопольський та Криворізький райони.
Щонайменше одна людина постраждала внаслідок ранкового обстрілу Запоріжжя Руйнувань зазнали об'єкти інфраструктури, зокрема реабілітаційний центр для дітей з особливими потребами.
Ключова проросійська партія Латвії не подолала бар'єр на парламентських виборах Першість отримала партія чинного прем'єра Кріш'яніса Каріньша . За "Нову єдність" свої голоси віддали 19 відсотків виборців.
Росіяни 86 разів за добу з різних видів зброї обстріляли позиції ЗСУ на українські населені пункти – Генштаб Армія РФ продовжує терор українців.
Поразка в Лимані та проблеми мобілізації змінили інформаційний простір в РФ – ISW Якщо раніше на російському телебаченні будо перебільшення успіхів армії на фронті, то зараз активно обговорюють невдачі.
«Воно куди випарувалося?»: у Росії загубили 1,5 млн комплектів військової форми Депутат Держдуми не виключив, що в РФ ще буде додаткова мобілізація і форма знадобиться.
Глава Пентагону назвав причини зміни динаміки боїв в Україні А також озвучив свій прогноз щодо війни.
Тариф на передачу електроенергії: коли він може змінитися Наступного року планується підвищення тарифу, але населення це не торкнеться.
Американський сенатор побоюється, що Росія може вдарити по аеропортах Польщі На думку Марко Рубіо, таким чином Путін може спробувати зірвати поставки зброї до України.
Ходять дворами і складають списки призовників: деталі ситуації в регіоні від ОК "Південь" Водночас виїзди з підконтрольних рашистам територій максимально ускладнені.
Колишній очільник ЦРУ сказав, якою буде відповідь США на ядерний удар Путіна по Україні За словами Девіда Петріуса, буде знищено усю окупаційну армію РФ разом з технікою та увесь Чорноморський флот.
Втрати ворога на південному фронті: мінус 40 окупантів та 2 танки Укоаїнскька авіація 7 разів завдалавала ударів по ворогу, збито 1 бойовий ударний гелікоптер Ка-52
Пів сотні "приходів" на півночі: Живицький підбив підсумки доби на Сумщині Внаслідок ворожих ударів зазнали ушкоджень 10 приватних будинків. 
У повітряному бою над Чорним морем загинув український льотчик Михайло Матюшенко 61-річний полковник Матюшеко очолював легендарну 40 бригаду тактичної авіації.
Росія визначилася зі своїми територіальними апетитами в Україні Поки агресор намагається узаконити анексію, ЗСУ йдуть уперед і звільняють українські землі.
"Паспорт знищив": новачок українського футбольного клубу відмовився від громадянства Росії Сергій Каретник пояснив, чому прийняв громадянство РФ у 2013-му році.
Генсек НАТО: ЗСУ здатні прогнати армію РФ з України. Про це свідчить звільнення Лимана  Столтенберг закликав продовжувати підтримку українського уряду.
Як агресія Росії проти України відбивається на енергетичних проблемах Азії Потреба Європи у газі означає, що вона конкурує з азіатськими країнами, підвищуючи ціни на викопне паливо та призводячи до глобальної гіперінфляції.
Воротар збірної України Лунін вперше у сезоні зіграв за мадридський "Реал" Іспанський топ-клуб перервав серію перемог.
Українські військові просунулись на Херсонщині: Зеленський назвав два звільнені населені пункти Операцію з деокупації провела 129-та бригада ТрО з Кривого Рогу. ► Відео
новини за 02 жовтня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • Коли діти дорослішають: синдром спорожнілого гнізда в нових реаліях Час відпустити дітей у не дуже затишний світ
      Автор Катерина Гольцберг Стаття 01 жовтня 17:00
    • Чи буде Україна в НАТО: все залежить від трьох речей Київ підписав заявку на членство в Альянсі Опитування читачів
      Автор Володимир Кравченко Стаття 01 жовтня 13:01
    • Обличчя групи Галущенка Зло більш ніж персоналізоване, час називати прізвища Опитування читачів
      Автор Юрій Ніколов Стаття 01 жовтня 08:35
    • Чи не час НБУ знижувати облікову ставку? Про консолідацію монетарної та фіскальної політик Опитування читачів
      Автор Богдан Данилишин Стаття 30 вересня 17:01
    • Депутати проросійських партій: у кого планують забрати мандати, і чи це допоможе У Верховній раді зареєстровано чотири законопроекти Інфографіка Опитування читачів
      Автори Ірина Федорів, Вікторія Олійник Стаття 30 вересня 13:00
    • День усиновлення: душевні пориви і реальність Рішення прийняти у сім’ю дитину має базуватись на раціональному підході Опитування читачів
      Автор Алла Котляр Стаття 30 вересня 08:32