This version of the page http://ukr-com.net/about-us-2/ (185.151.106.150) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-28. The original page over time could change.
Про компанію – Українські комунікації
Skip to content
  • info@ukr-com.net
  • +380(44)205-55-55
  • 04119, Київ, вул. Сім'ї Хохлових, 15
Замовити послугу
Замовити послугу

Про компанію

25 років на ринку телекомунікацій України

  • 1994

    ТОВ «УКРКОМ» (зареєстрована торгова марка «Українські комунікації») розпочало роботу на  телекомунікаційному ринку України в 1994 році в якості постачальника обладнання зв’язку.

  • 1998

    Планомірний та успішний розвиток дозволив ТОВ «УКРКОМ» з 1998 року розпочати постачання готових телекомунікаційних рішень на базі волоконно-оптичних мультиплексорів та електронних АТС.

  • 1998~2005

    Послідовно нарощуючи обсяги і розширюючи коло ділових партнерів, ТОВ «УКРКОМ» розпочало розбудову власних оптичних мереж спочатку в м.Києві (з 1998 року), а потім і в найбільших обласних центрах України (з 2005 року).

  • 2000~2007

    З 2000 року ТОВ «УКРКОМ» надає послуги фіксованого телефонного зв’язку та SIP телефонії в м.Києві, а з 2007 року – в найбільших обласних центрах України.

Для надання послуг, в якості основних комутаційних вузлів ми використовуємо найсучасніше обладнання електронних АТС виробництва Siemens (Німеччина) та Iskratel (Словенія), а також обладнання електронних АТС малої і середньої ємності виробництва Avaya/Nortel Networks та Alcatel-Lucent.
Наші транспортні мережі побудовані із застосуванням високопродуктивних і надійних систем SDH світового лідера в цій категорії – фірми Alcatel-Lucent.
Транспортні мережі IP/MPLS також побудовані на обладнанні лідерів галузі – компаній Cisco Systems, Juniper, Arista. Професійне високонадійне обладнання під керуванням кваліфікованого персоналу, що має багатий досвід, дозволяє надавати нашим абонентам найвищий рівень якості та повністю  задовольнити найрізноманітніші вимоги замовників.
Сьогодні ТОВ «УКРКОМ» – один з найбільших операторів зв’язку та первинний Інтернет – провайдер – пропонує повний спектр телекомунікаційних рішень – від одиничних телефонних номерів до підключення великих АТС корпоративних клієнтів із застосуванням різних сучасних технологій, включаючи радіотехнології WiMAX та WiFi. Розгалужена оптична мережа з більше ніж 100 вузлами, з’єднаними потужними резервованими каналами передачі даних, дозволяє надавати послуги Інтернет та телефонії в любій точці м. Києва з використанням сучасного оптичного обладнання.

Що ми пропонуємо?

Абонентам

Ми пропонуємо вигідні тарифи та повний спектр послуг підключення.

24/7 Підтримка

Гарантуємо цілодобову підтримку наших абонентів.

Інтернет

Ми пропонуємо оптимальне рішення для Вашої компанії - доступ в Інтернет по виділеному каналу.

Обладнання

Надвисока ємність до 2,56 Тбіт/сек і надвисока дальність дії — до 4000 км без електричної регенерації сигналу.

Інтернет

ТОВ «УКРКОМ» має власну розгалужену оптоволоконну мережу з потужними вузлами, з’єднаними резервованими каналами, що дозволяє надавати абонентам доступ до мережі Інтернет, будувати канали передачі даних (VPN) рівнів L2, L3 в будь-якій точці Києва, а також в містах Дніпропетровськ та Черкаси.

Обладнання Alcatel-Lucent

ТОВ «УКРКОМ» є партнером багатьох провідних світових виробників телекомунікаційного обладнання, та пропонує високоякісне і відносно недороге обладнання оптичних систем передачі даних (SDH) рівнів від STM-1 до STM-16, надпотужні системи для магістральних каналів DWDM, вузли і компоненти АТС середньої та великої місткості виробництва компанії Alcatel–Lucent.

Для бізнесу

Найбільший попит сьогодні маю
ть послуги передачі даних і підключення каналами IP/Ethernet та побудова VPN каналів для потреб бізнес-абонентів, державних установ та підприємств.

Обладнання Tyco Electronics Raychem

Маємо повний спектр обладнання виробництва компанії Tyco Electronics Raychem (муфти для оптичного та мідного кабелю, кросове та кінцеве обладнання, допоміжні аксесуари, джерела живлення а також широкий асортимент іншого обладнання). У продажу (за запитом) також є обладнання систем передачі даних виробництва країн СНД і запасні частини до нього.