Психолог Марина Луценко

Мене звати Марина Луценко, я – практикуючий психолог у методі транзакційного аналізу.

Член Української асоціації транзакційногоаналізу, Української спільноти транзакційного аналізу, Європейської асоціації транзакційногоаналізу, член Національної психологічної асоціації України.

Також я мама двох діток (донька 6 років, син 9 років), дружина і просто людина.

Досліджую тему становлення особистості в процесі розвитку громадянського суспільства (співпрацювала з політиками, громадськими організаціями, Міністерством юстиції України).

На даний момент веду приватну практику: консультую жінок, підлітків, пари. У своїй приватній практиці я допомагаю клієнтам розібратися зі своїми сценарними процесами та установками, віднайти свої три важливі внутрішні стани: Батьківського, Дорослого і Дитячого. Усі ми протягом життя граємо в психологічні підсвідомі ігри і вибираємо одну із ролей – Рятівника, Переслідувача або Жертви.

Вже спіймали себе на думці,яка роль для вас найактуальніша? Кожна людина, тою чи іншою мірою, приміряє на себе одну з ролей, і в тому випадку, коли це відбувається на рівні підсвідомості,  – отримує свої розплати у вигляді хвороб, боргів, депресивних станів і т.п.

Що ж робити? Працювати зі своїми переконаннями, образами, процесами ігор, рольовими моделями, адаптаціями, драйверною (рушійною) поведінкою і неусвідомлено сформованим життєвим сценарієм, який ви обрали для себе у віці 6 років (за теорією транзакційного аналізу).

До мене можна звернутися з такими запитами:

  1. Невпевненість у собі ( занижена самооцінка)
  2. Батьківсько-дитячі відносини
  3. Психосоматичні захворювання
  4. Проблеми з мотивацією
  5. Вікові кризи
  6. Відносини у парі (кризи, зради)
  7. Панічні атаки
  8. Робота зі снами
  9. Тема війни

Я проводжу групові зустрічі, які направлені на пошук ресурсу. Даю робочі інструменти для комунікації в колективі та сім’ї.

Ласкаво запрошую у світ транзакційного аналізу!

Ваше тіло, ваш розум і ваша пам’ять можуть стати для вас чудовим альянсом, який допоможе створити свій особистий життєвий шлях. Вірю в кожного!

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті https://www.psy-lutsenko.com.ua/

Контактні дані:

+380630405329 (viber, telegram, WhatsApps)

+48886096418

email: psihologmaryna@gmail.com

 

Всі Профайли волонтерів →