This version of the page http://www.staff.ua/recomend (185.233.40.13) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-26. The original page over time could change.
Відгуки та рекомендації клієнтів — Golden Staff (Київ, Україна) - Page 1

  • Eng
  • Rus
  • Ukr
(067) 197 71 10
(067) 197 71 10
Зворотній дзвінок
м. Київ,
вул. Басейна,
office2@staff.ua
Ми в соц мережах:

Golden Staff розриває всі стосунки з російськими партнерами та сторонами, що підтримують війну в Україні!

Рекомендації та відгуки наших клієнтів

  • Компанія "Coca-Cola"

    Вже протягом кількох років дуже задоволені нашим співробітництвом. За цей час працювали з різними менеджерами й завжди всі питання вирішуються швидко, позитивно та якісно, на зворотний зв'язок завжди реагують. 

  • Компанія "Sperco Україна"

    Було дуже приємно співпрацювати із вашою компанією! Відчувався професіоналізм у кожному процесі, починаючи від першої зустрічі у нас в офісі (досі пам'ятаю презентацію вашого керівника, що надихала) й закінчуючи організацією документообігу.

  • Компанія "CS Ltd"

    Раді співпраці з компанією Golden Staff. Оцінюємо нашу спільну роботу продуктивною та результативною. Задоволені викладацьким складом, особливо їх професіоналізмом та індивідуальним підходом. Вважаємо платформи: e-register, study та test2study ефективними. Також хочемо відзначити роботу нашого персонального менеджера, яка завжди оперативно реагує на наші запити.

  • Компанія "Come2Play"

    Працювати з Golden Staff комфортно. Комунікація оперативна та своєчасна, хоча й на початку нашої співпраці були перебої. З боку моїх співробітників хороші фідбеки про навчання та навіть є захоплені відгуки, що тішить. Колегам максимально комфортно та зручно навчатися. Бажаю Вам додати ще щоквартальний обов'язковий трекінг співробітників — тестування їхніх навичок.

  • Компанія "CAT Cargo"

    Мені дуже подобалося співпрацювати з менеджером Анною Темировою – Key Account Manager GOLDEN STAFF STUDY. Усі мої прохання, побажання, зміни враховувалися та конструктивно обговорювалися. Завжди ввічлива та приємна у спілкуванні. Платформи е-регістр, стаді та тест2стаді – досить зручні для перегляду інформації, все докладно розписано та розраховано.

  • ТОВ «Kazakhmys Smelting»

    ТОВ « Kazakhmys Smelting (Казахмис Смелтінг)» висловлює глибоку подяку за організацію та проведення корпоративних курсів англійської мови для наших співробітників на найвищому рівні!