This version of the page http://fobs.com.ua/ua (46.254.107.12) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-26. The original page over time could change.
Створення, розробка, виготовлення сайтів Біла Церква Київ Україна | Веб студія FOBS
Веб-студія «FOBS» - створення сайтів Біла Церква Київ Україна +38 097 330-47-64 info@fobs.com.ua
09100, Україна,
Київська область,
Біла Церква,
Василя Стуса, 50
RU
Створення сайтів
Біла Церква, Київ
Працюємо по всій Україні
+38 097 330 47 64
Головна
Послуги
Ціни
Портфоліо
Відгуки
Контакти

Створення сайтів та інтернет-магазинів - веб студія «FOBS»

Веб-студія «FOBS» більше 8 років на ринку веб-розробок та надає професійні та якісні послуги зі створення сайтів, інтернет-магазинів для успішного просування Вашого бізнесу. Ми розробляємо і створюємо сайти з індивідуальним функціоналом і дизайном, а також здійснюємо підтримку всіх створених нами сайтів, завжди на зв'язку і надаємо консультації з питань обслуговування та роботи сайту абсолютно безкоштовно. Наші клієнти працюють в м Біла Церква, м Київ і в інших містах України.

Вартість найбільш популярних видів сайтів

САЙТ ВІЗИТКА
від 4000 грн
Замовити
САЙТ КАТАЛОГ
від 8000 грн
Замовити
КОРПОРАТИВНИЙ САЙТ
від 10000 грн
Замовити
ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН
від 12000 грн
Замовити
Компанія FOBS займається розробкою і створенням web-сайтів будь-якої складності: сайт-візитка, сайт-каталог, інтернет-магазини, корпоративні сайти, фото і відео галереї, особисті сайти, інформаційні сайти та інші види сайтів. Наповнення сайтів, оптимізація, реєстрація в пошукових системах, початкове просування, розміщення і підтримка на надійному хостингу.

Приклади наших робіт

Створення сайту-візитки ТМ «ЗОРЯНА» Створення інтернет-магазину для фітотерапевта Створення інтернет-магазину для виробника шкіряного одягу Створення інтернет-магазину меблевої фурнітури Створення сайту для фотографа Створення інтернет-магазину для виробника автозапчастин Створення інтернет-магазину для ТОВ «Летісс» Створення інтернет-магазину мобільних аксесуарів і техніки Створення інтернет-магазину обладнання для СТО і автосервісу Створення сайту для туристичного агенства Створення односторінкового інтернет-магазину Створення сайту-каталога для м'ясокомбінату
Структура, дизайн і програмна частина розробляється індивідуально для кожного окремого сайту. При розробці сайтів ми не використовуємо готові шаблони і CMS, що дозволяє створювати легкі та зручні для пошукових машин сайти, які відповідають будь-яким вимогам і побажанням замовника. Для обслуговування сайту надається дуже простий і доступний будь-якому користувачеві адміністративний блок для самостійного наповнення і редагування контенту.
Замовити сайт і отримати безкоштовні консультації можна за телефоном: 097 330-47-64

Етапи створення сайту

Розробка
структури сайту
Розробка
дизайну сайту
Програмування та
налагодження сайту
Запуск сайту
та підтримка
Замовити сайт
FOBS - створення сайтів
Тел.: 097 330-47-64
Viber: 0973304764
E-mail: info@fobs.com.ua