This version of the page http://www.citroen.ua/model-range/vans/new-jumpy.html (54.171.142.184) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-09-26. The original page over time could change.
Citroën Jumpy - CITROEN BUSINESS

Передислокація Секунд
скасувати    OK
COMME AU BUREAU
COMME AU BUREAU

Fonctionnel, pratique et modulable à souhait pour répondre aux besoins de votre activité, Nouveau CITROËN Jumpy est l'utilitaire de tous vos déplacements professionnels… Bienvenue dans votre bureau roulant!

CHAQUE CHOSE À SA PLACE
CHAQUE CHOSE À SA PLACE

Nouveau CITROËN Jumpy possède de nombreux rangements répartis dans l’habitacle : boîte à gants inférieure dotée de prises jack et 12V, prise USB (selon versions), grand rangement sous la banquette passager, porte-gobelet de part et d’autre de la planche de bord... Travaillez l'esprit tranquille!

CONFORT DE ROULAGE
CONFORT DE ROULAGE

Nouveau CITROËN Jumpy bénéficie d’un train avant renforcé Pseudo Mc Pherson avec barre anti-roulis et d’un nouveau train arrière de type triangle oblique, permettant de supporter une charge utile jusqu'à 1400 kg. Ces trains peuvent recevoir une transmission 4x4 (transformation par Automobiles DANGEL).... Profitez d'un confort de roulage au meilleur niveau, peu importe l'état de la route !

  • СПЕЦ.ПРОПОЗИЦІЯ Отримати спеціальну пропозицію
  • КОНФІГ. КОНФІГУРУВАТИ
  • Каталог Каталог
  • Техн. характ. Технічні характеристики

ЗНАЙОМТЕСЬ З CITROЁN JUMPY ПО ВІДЕО

Це нове покоління Jumpy має архітектуру, оптимізовану, щоб бути ще більш зручним, комфортним та безпечним. Вона включає в себе новітні покоління технологій допомоги і двигунів, що робить його ідеальним партнером для щоденних завдань.
Доступний в 2-х довжинах, він поставляється з додатковими вільними розсувними дверцятами.

• До 1400 кг корисного навантаження
• До 6,6 м3 корисного об'єму
• До 4 м корисної довжини
• між колісними арками шириною 1,25 м

  • ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ
  • ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙС ЛИСТ 2022

ДИЗАЙН ТА ПРОПОРЦІЇ

Довжина

мм


Корисна довжина

мм

Ширина

мм

Висота

мм


Корисна ширина

мм

Корисний об'єм

м³


Вантажопідйомність

кг


Повна маса

кг

ПРАКТИЧНА АРХІТЕКТУРА

Ефективна архітектура Citroën Jumpy призначена для адаптації до всіх ваших потреб, функціональна, практична і ергономічна.
Він може перевозити до 1400 кг корисного навантаження, 6,6 м3 в об'ємі, з робочою довжиною 4 м, і може витягти до 2,5 тонн причепа. Його модульна конструкція також має два базисні значення колеса (2,92 м і 3,27 м) і два задні навіси (0,80 м і 1,15 м), об'єднані для 2 різних довжин.

  • Технічні характеристики

2 ДОВЖИНИ КУЗОВА

Citroën Jumpy доступний у 2 довжинах: L2 (4,95 м) та L3 (5,30 м).
L2 і L3 також можуть нести корисне навантаження до 1400 кг.

1.9 M: ДОСТУП НА БУДЬ-ЯКИЙ ПАРКІНГ

Для всіх ситуацій! Завдяки своїй висоті, обмеженій 1,94 м на всіх версіях, Citroën Jumpy може легко заїхати на будь-які автостоянки, які зазвичай важко доступні для транспортних засобів цього типу.
Більше не потрібно двічі паркувати і ризикувати штрафами, тепер можна дістатися до підземного паркінгу або парковок торгівельних центрів.

Як щоденний партнер, Citroën Jumpy пропонує версії, адаптовані до потреб різних видів діяльності, на будівельних майданчиках, на дорогах і в місті. Ви самі вибираєте той, який найкраще відповідає вашим потребам.

WORKER

Доступна версія в розмірах L2 і L3 для професіоналів, що транспортують обладнання та людей в різних місцевостях:
- 3 місця спереду та MODUWORK*
- Grip Control, піднята підвіска (+ 20мм) і захисна пластина під двигуном для більшої тяги
- Корисний об'єм збільшено на 1400 кг для більшої зручності

*для фургонів

DRIVER

Версія доступна в форматі L2 і L3, спеціально розроблений для компаній та їх співробітників, які здіснюють тривалі переїзди та чисельні поставки в міських і позаміських районах.
на 7-дюймовій сенсорній панелі для кращого комфорту
задній парктронік, що складаються зовнішні дзеркала заднього виду для легкого маневрування

MODUWORK

Завдяки бічному пасажирському сидінню, що складається та забезпечує плоску підлогу, в кабіні звільняється додатковий об'єм завантаження. Захисна сітка збоку від сидіння водія збільшує корисну довжину завантаження на 1,16 м (до 4 м для L3). Завдяки багатофункціональній кабіні Moduwork салон Citroën Jumpy легко перетворюється на справжній мобільний офіс, необхідно лише опустити центральний підлокітник і він перетвориться на столик з горизонтальною нековзкою поверхнею, на якому надійно триматиметься планшет або ноутбук. Крім того в якості аксесуара можна придбати тримач для смартфонів і планшетів.

  • ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ
  • ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙС ЛИСТ 2022

Citroën Jumpy Combi

Citroën Jumpy Combi ідеально підходить для транспортних перевезень. Він вміщує у розмірі L3 - до 9 осіб на борту та багаж.

Як і у вантажній версії в дизайні Citroën Jumpy Combi втілений досвід Марки в дизайні легкових автомобілів та тенденції зі світу SUV. Новинка отримала сучасний впевнений та надійний зовнішній вигляд. Його характер одночасно енергійний та розважливий.
Короткий горизонтальний капот підсвічують широкі фари, розташовані високо, забезпечуючи Citroën Jumpy впевнені позиції на дорозі.

ДО 9 ПАСАЖИРІВ НА БОРТУ

Надійний та функціональний, Citroën Jumpy Combi пропонує різноманітні конфігурації. Всі задні сидіння можуть бути видалені, щоб отримати обсяг до 6 м3 у розмірі L3. Для полегшення доступу до 3-го ряду, сидіння 2-го ряду можуть бути складені простим жестом, значною мірою звільняючи прохід.

Citroën Jumpy також означає розслаблене, легке та безпечне керування автомобілем. Крім корисних щоденних функцій, Citroën Jumpy також пропонує технології для полегшення ваших подорожей.

  • ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ
  • ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙС ЛИСТ 2022
БІЛЬШЕ ПРО ТЕХНОЛОГІЇ
Потрібна допомога?
  • Допомога в дорозі Citroën Assistance
  • Знайти дилера
БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ
  • Конфігурувати комерційний автомобіль
  • Конфігурувати лековий автомобіль
  • До сайту лекових автомобілів
Гаряча лінія
0 800 502 200
Top